|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Avalon Pride, 2.8.2017 Jedná se o mladý dvouletý stromek, celodenní oslulění(bez zastínění a ovlhčení listů),žádná jiná broskvoň ani nektarinka to nemá (z 45 kusů).Pádlí na broskvoni jsem tady měl naposled snad před 10 lety.Večer jí opláchnu Horizonem. | | Avalon Pride, 2.8.2017 Avalon Pride bude zřejmě náchylnější na pádlí broskvoňové, bílý "moučnatý" povlak na listech na žádné jiné broskvoní není ani na nektarinkách.Zarážející na tom je, že je tady sucho a vítr fouká téměř nepřetržitě. Za posledních 14 dnů spadlo jen pár... celý příspěvek > | |
| | Nedostatek vápníku?, 1.8.2017 Wuxalem zalijte, nadzemní část stříkněte Harmonií vápnik. | | San Castrese, 31.7.2017 Jó kámo, ale reklamu měli prodejci (CRZ i Uh.Ostroh) zmáklou na jedničku! | | Bergeron je nejlepší, 31.7.2017 Dalším poznávacím znakem Bergeronu je menší vzrůst, tady roste cca o 40% slaběji oproti VP a to ho mám na mer. semenáči.Bergeron je nejpřízpusobivější meruňka k podmínkám prostředí, je doporučován začínajícím pěstitelům.Na druhou stranu je náročnější... celý příspěvek > | | Bergeron je nejlepší, 30.7.2017 Podle tvarů plodů a habitu stromu je to Bergeron, napovídá tomu i vysoká cukernatost. | | Royalvee, 27.7.2017 Dnes jsem prubnul první Royalvee, výborná aromatická raná broskev, spolehlivá, odolná na zimní i jarní mrazy.Jestli se jí Petře, Avalon Pride vyrovná budu spokojen, snad budeme za rok moudřejší. | | Royalvee, 25.7.2017 Těžko říct pane Jano, něco mezi -22-24°C, soused naměřil -26°,při zemi -28°C. | | Předčasné modrání švestek a následný opad plodu, 25.7.2017 Domácí trnky tady začnou modrat až tak za tři týdny, žádnou chemii už do nich pumpovat nebudu. | | Royalvee, 25.7.2017 Naprostý souhlas Petře, všechen ten eko-bio bordel vyházím, zbude mi víc místa a času na "staré dobré haveny a spol".Royalvee je ještě tvrdý, některé začínají teprve žloutnout. | |
| | Nový škůdce na duranciích způsobující masivní předčasný opad plodů, 25.7.2017 Taky něco přihodím, v posledním odstavci máte i způsob ochrany. | | Royalvee, 24.7.2017 Tady Petře, už druhým rokem jednoznačně vítězí Royalvee a to z prostého důvodu konkurence to zabalila z větší části už v zimě, Springtimme a FM3 na jaře.Nějaké broskve už jsou taky vybarvené, zítra to zkouknu. | | Kuresia, 22.7.2017 Kuresia podnož St.Julien A, se u mě chová úplně stejně.Údajně je rezistentní k PPV, to je tak její jediné plus.Moc neroste, je choulostivá k jarním mrazům, bakteriózam a fytoplazmám, podobně jako ostatní "německá sázrak". | | Favorita Morettini 3, 20.7.2017 Pane Jano, F.M.3 nějaké květy i plody měla, něco padlo za oběť při jarním řezu a zbytek se po jarních mrazech osypal.Podobně dopadly i ostatní odrůdy, nějaké broskve zůstaly jen na Royalvee a Harrow Beauty.Poslední dva roky pěstuju broskvoně jen jako... celý příspěvek > | | Bergeron je nejlepší, 19.7.2017 Dnes vítr shodil první tři zralé Bergerony.Slaďoučké s příjemnou kyselinkou, pro mě odrůda numero uno. | |
|
|
|
|