Příspěvky uživatele - 180.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 5.10.2008
A jaké oleje jsou za ty peníze kvalitnější? Díky za tip.
Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 4.10.2008
Je to Marunaka, motor je Kawasaki. Mám v plánu použít olej Castrol Garden Synthetic 2T. Je to tak správně?
Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 4.10.2008
Mám nové benzinové nůžky na plot s dvoutaktním motorem. Výronce uvádí míchací poměr 1:50. Je nějaký speciální postup, který se používá před spuštěním úplně nového (suchého) motoru? Nedává se třeba trochu oleje (stříkačkou) přímo do válce nad píst... celý příspěvek >
Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 16.9.2008
Koupil jste tu Kubotu? A neni-li to tajemstvi, tak jakou a za kolik? Diky.
Jaký traktor pro zahradu cca 2 ha?, 14.6.2008
Já mám dobré zkušenosti s CubCadet 1023 (předchůdce dnešního 1025). Používám sekačku 133cm. Stroj samotný má silný motor a litinovou nápravu - bežně za ním mám vozík a tahám 400-500kg písku, substrátu atp. Jediná úprava spočívala v uchycení... celý příspěvek >
pýr v okrasném trávníku, 5.6.2008
Obávám se, že pýr opakovaným sekáním nezlikvidujete - při nejlepším pouze omezíte. Jak velký je výskyt pýru? Jsou to izolovaná, menší místa anebo je to již větší souvislá plocha? V prvním případě můžete zkusit použít lokálně totální herbicid - pokud... celý příspěvek >
Co je této borůvce?, 1.6.2008 Obsahuje fotku
Můžete mi prosím poradit, co se děje s tímto keříkem? O metr dále je další keř, který roste krásně, tmavě zelené listy. Při tom oba pochází ze stejné školky, stejné stanoviště, stejná péče. Borůvka byla vysazena na jaro minulého roku, na podzim jsem... celý příspěvek >
Lze ještě zachránit tento ořešák?, 27.5.2008
Dnes jsem se odhodlával k řezu a mám ještě jeden dotaz - terminál neobrazil vůbec, ani lísteček. Mám jej opravdu odstranit? Tím by stromek přišel o termínál až do druhého patra. K těm spekulacím - je to západní svah s jílovitou zeminou, velmi větrný... celý příspěvek >
Zarovnáváč okrajů trávníku, 19.5.2008
Jak to dopadlo? Koupil jste si elektrický nebo benzinový zařezávač?
Zarovnáváč okrajů trávníku, 15.5.2008
Zkuste: Texas - ořezávač hran trávníků elektrický EC1400 Bohužel žádné zkušenosti s touto značkou ani konkrétním výrobkem nemám. pokud to risknete, tak se prosím o zkušenosti a popis kvality podělte.
Buxus Sempervirens - Zimostráz vždyzelený, 20.4.2008
Našel jste na trhu nějaké hnojivo 10-6-4?
Housenky v trávě, 19.4.2008
Já si myslím, že je to opravdu chroustek, v tomhle množství vaší zahradě asi moc neprospívá. I z toho, co jste poslala je vidět, že tráva tam dost živoří. Na takové půdě by teď měla být hustá, mladě zelená tráva se silnými listy.
Housenky v trávě, 14.4.2008
Zkuste prosím poslat fotky ještě jednou, asi jsem měl plnou schránku. Prosím zkuste vyfotit také poškození trávníku, mělo by nám to pomoci poznat, zda se jedná opravdu o chroustky.
Pořiďte kočičáky, nebo jim podstrojujte, 13.4.2008
Pro 119.15: Nějak jsem ten Váš návod nepochopil. Petku od Coca Coly rozříznete shoda dolů a hrdlo uříznete? Jestli ne, tak nechápu, jak ji nasadíte na trubku. Hřebík dáte do dna, to je jasný, ale jak ten hřebík nasadíte na "ložisko" v trubce?... celý příspěvek >
Housenky v trávě, 9.4.2008
Prosím pošle te mi fotky na michpok (zavinac) email.cz. Housenku prosím vyfoťte vedle metru nebo jiného měřítka. Navíc mne velmi zajímá fotka trávníku anebo keřů, které na ploše rostou. Podobně jako pan Vysloužil si myslím, že se spíše jedná o... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika