|
Příspěvky uživatele - 200.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Název plevele? a jak ho zničit?, 24.6.2018 Sléz přehlížený je perfetní léčivka, na zahradě ji sice redukuju - udržuju v přiměřeném rozsahu, ale je to jediný spolehlivý "lék", když synovi onemocní hlasivky... (ne čaj, studený výluh přes noc, uvolní se saponiny, je to fuj, ale funguje to). |  | Úroda meruněk 2016, 14.7.2016  Tady je muj Goldrich |  |
|  | Jarne mraziky 2016, 29.4.2016 Taky mě to překvapilo, jelikož skoro každou noc mrzlo. Ale asi to bylo pod hranicí, kdy mráz působí škody. Jsme sice teplá lokalita - Haná, ale určitě ne tak jak jižní Morava a tam, jak to čtu, mráz řádil dost. |  | Jarne mraziky 2016, 29.4.2016 Tak dnes jsem kontroloval meruňky a všechno vypadá v pohodě. Dále jsem se díval na ořešáky a ten co máme v horní části svahu, tak ten má jen lehce ožehlé větve cca do výšky 2 m a pak bez známek spálení mrazem. A druhé ořešáky, co máme v dolní části... celý příspěvek > |  | Jarne mraziky 2016, 26.4.2016 Tak u nas taky mrzlo, ale nevim kolik presne, rano v 5.30 mi teploměr na aute ukazoval mezi 0 a -1. Kdyz jsem odpoledne kontroloval pludky meruněk, tak se zda, ze jsou v pohode. |  | Merunka na pálení, 28.3.2016 Dobrý večer,
chtěl bych trošku oživit tuto diskuzi. Chtěl jsem se zeptat, které by jste doporučili odrůdy meruněk vhodných na pálení. Ale kromě Maďarské a VP. Zda máte zkušenosti i s jinými odrůdami. Děkuji za reakce :-) |  | Zapomenutý název choroby švestek, 19.3.2016 Dobrý den,
Myslíte si, že opravdu Toptaste je tak málo odolná? Nebo je tu někdo, kdo má Toptaste už třeba delší dobu a daří se jí. Loni jsem si zasadil několik Toptastů a letos bych si chtěl zas nějaké přisadit, ale jak to tady čtu, tak mě to... celý příspěvek > |  | Ochrana stromkov pred zverou, 16.11.2015 No já si myslim a z me skromně zkusenosti vim, ze pres zimu postačí kralici pletivo okolo kminku. Nejvetsi problémy jsem měl pres sezonu, kdy srnci vytloukají paruzky a pry si i timto značí teritorium. Pri tomto neochrani stromek nic, jen plot a... celý příspěvek > |  | Zelené hnojenie, 3.11.2015 Neporadi nikdo? Jestli to nevadi:-) kema83 |  | Zelené hnojenie, 2.11.2015 Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat, zda nevadí když zaorám hořčici na zelené hnojení až cca v polovině listopadu. Mám poškozený traktor a dřív ho nestihnu opravit. |  |
|  | Thuje, 16.9.2015 Určitě to jsou vajíčka, ale od čeho, to nevím. Kema83 |  | Vzdálenost plotu od souseda, 30.11.2014 Jak se bránit, když soused k mému plotu nasadil tůje 35 cm daleko, jak jej budu udržovat?Když jsem jej upozornila, že tam má mista dost, tak řekl, že je bude stříhat V boku ksousedovi před 6 lety nasadil též tůje, a vidím, že jsou prorostené... celý příspěvek > |  | Likvidace Bambusu, 13.6.2013 Dobrý den, mrkněte na tento odkaz. Je to anglicky, překladač ev. pomůže. Princip (stručně) : napřed bambus posekat (kvůli fotosyntéze) a pak kompletně vykopat! Pak kontrolovat na jaře nové výhonky a hned posekat (kořen se tím vyčerpá), nebo znovu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|