|
výběr profi křovinořezu, 12.9.2008 A co třeba uvažovat i o OM 755 Master, v těchto dnech je u Mountfieldu v akci za necelých 13 tisíc Kč. |
 |
výběr profi křovinořezu, 12.9.2008 Iinformace o Zenoah Komatsu BCZ 5000 CL nevypadají špatně, určitě ho zařadím do seznamu.Servisní střediska mám sice trochu vzdálené, ale zaser ušetřím na pořizovací ceně.Moc se mě ale nelíbí údaje o vibracích.Je to skutečně o tolik horší než třeba u... celý příspěvek > |
 |
|
 |
poraďte strunovou hlavu pro křovinořez Dolmar, 8.9.2008 konkrétně pro typy MS340 a MS4010.Jaká j e nejvhodnější?Děkuji |
 |
Co s cuketami?, 20.8.2008 Děkuji za nápady ohledně cuket. V. |
 |
škumpa obrobincová v květináči, 11.7.2008 Dobrý den,
přes zmiňované se mi škumpa velmi líbí, ale vzhledem k možnostem bych ji potřebovala pěstovat ve větším květináči jako menší stromek. Je to vůbec možné? Rostla by tam?
Díky moc za radu
Alena |
 |
zavlazovaci hodiny pro tlak 1 metr, 22.6.2008 AQUAUNO PRATICO – mám vyzkoušeno jednu sezonu a nemá to chybu. Vřele doporučuji. Trnka |
 |
suché větve, 26.5.2008  Asi pětina větví přišla o listí, plody zatím vypadají normálně.
Více je vidět na fotce.
Může to být mrazíkem nebo je to něco horšího?
Mám ty suché větve odstranit?
Děkuji za odpověď. |
 |
Sekačka s/bez pojedzu, 28.4.2008 Asi by měl tazatel vysvětlit, co si představuje pod pojmem obyčejná sekačka. Je to levná, spolehlivá, anebo se chce inspirovat zkušenostmi s manipulací s prodlužkou? To by se mi nechtělo ani jednou za měsíc. Nejobyčejnější sekačka s pojezdem je... celý příspěvek > |
 |
Randap, 17.4.2008 Existuje nějaký totální herbicid, který je neškodný pro domácí zvířata? |
 |
Ruční ruční řetězová pila, 4.3.2008 Dobrý den. Ohledně ruční řetězové pily bych pro vás měl tip na originální ruskou řetězovou pilu.
viz:http://www.qtest.cz/vycvik-psu-myslivost-outdoor/outdoor/ostatni/kapesni-pila.htm
Doufám že je to co shánite.Já ji mám a je opravdu účinná.
bejk. |
 |
|
 |
Stiga nebo Al-ko, 29.2.2008 Z toho dotazu není jasné na co se ptáte konkrétně. Co se týče výšky střihu, je těch 28 mm naprosto dostatečných. Když sekám hodně nakrátko, tak nastavuji 6 - 7cm. Trávník (zalévaný, hnojený) roste cca 10 i více cm za týden. Abych ho nezničil,... celý příspěvek > |
 |
Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 26.9.2007 Hnojivo s postupným uvolňováním živin používám 3x ročně. Na vaši plochu celkem 3x 500-600Kč. |
 |
Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 26.9.2007 Mulčování je velmi dobrým doplňkem. Spočítejte si ale kolik živin potřebuje tráva na růst a kolik živin jí vrátíte mulčováním. Chcete mít pěkný trávník, nebo takový, který má po letech většina v okolí? Trávník je dlouhodobá záležitost. To samé s... celý příspěvek > |
 |
Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 24.9.2007 A pomůže Vám, když vám napíšu s jakou sekačkou jsem spokojený? Pokud chcete jít vlastní cestou, tak musíte zkoušet sám a počítat se zmýlenou. Jinak otázka profi/polo není v ploše trávníku ale o účinnosti a požadovaném výsledku za cenu vyšších... celý příspěvek > |
 |
Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 20.9.2007 Co to znamená že likviduje trávu? Resp, jak často sekáte a jak vysokou trávu. |
 |