|
Nefunkční kompostér, 3.3.2019 Největší chybou je koupě kompostéru. V několika diskusích jsem narazil na funkci kompostéru, ani jeden příspěvek nepotvrdil funkci dle reklamy. Bratr používá, ale několikrát za rok musí ručně prohodit. To nemluvím o nehorázné ceně. 1 litr asi 2... celý příspěvek > |
 |
Anežka česká jabloň s chutí po banánu, 16.1.2019 Banány za 20, jablko s příchutí kilo za 60. |
 |
|
 |
Umístění palírny, 13.1.2019 Nebál bych se ani tak výbuchu, jako dobráckých sousedů. |
 |
Jak legálně provozovat domácí pálenici?, 1.12.2018 Hlavně se nechlubit a provozovat "legálně". |
 |
Kolik ovoce denně sníte?, 29.11.2017 Drahá to snídaně. |
 |
Otvor ve žlábku zeláku, 6.11.2017 Dírka slouží k hrubému vypráznění žlábku od vody. Před použitím je ji třeba ucpat nějakým dřevěným kolíčkem vlastní výroby. Divím se, že výrobce "zátku" nedodává a ani se o tom nezmiňuje v návodu. Toliko z praxe. Vodu ve žlábku je dobré občas... celý příspěvek > |
 |
Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 19.3.2017 Bude ještě hůř! |
 |
Záměna postřiku, 24.7.2016 Máte ještě jednu možnost. Nabídnout je jako biobrambory na farmářských trzích. To byl vtip. |
 |
Záměna postřiku, 24.7.2016 Ve sběrném dvoře je dají do kompostárny. |
 |
Jak nadrtit listí a slabé větvičky?, 21.7.2016 Záleží na množství. Já to rozložím do cca 10 cm vrstvy a jezdím přes to rotační sekačkou. Netrvá to zase tak dlouho. Na grif po chvilce přijdete. Chce to vychytat cit, aby se nůž nezahltil. |
 |
|
 |
Mandelinka, 28.6.2016 Veškeré slavné BIO je tahání peněz. Mandelinky mají biobrambory. |
 |
Bazénová chemie-výrobci, 21.6.2016 Tablety neřešíme. Ostatní bazénová chemie se dá např. na fichemě pořídit zhruba za čtvrtinovou cenu, když si vygoogluješ chemické složení jednotlivých komponentů. |
 |
Papriky po přesazení uvadají, nechtějí se chytnout, 20.5.2016 Všeobecně odborníci říkají, že papriky nepatří společně s rajčaty. Někde tady byl na to dotaz. Většina odpovědí byla, že to nevadí. Když jsem dával papriky společně s rajčaty do pařeniště na předpěstování, tak listy sazenic paprik začaly... celý příspěvek > |
 |
Rotavátor Husqvarna T300 vs Hecht 743, 14.4.2016 Hecht bych už nekoupil, cena je lákavá, včera jsem ho vezl na třetí reklamaci. V kufru auta najel víc kilometrů než po zahradě. |
 |
Dolomitický vápenec KVK - aplikace, 2.4.2016 Uhličitan vápenatý ve vodě prakticky nerozpustný
|
 |