Rotavátor Husqvarna T300 vs Hecht 743
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 100.198 (?), 1.1.2017 9:38
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Husqvarnu T300. Má to něco jako spojku nebo variátor a ještě jestli skříň převodovky je slitina hliníku nebo jen plast? Uvažuji nad Hondou FG201cenově je však mimo můj limit, Hecht 743 je podezřele levný, je to 2-takt a hlavně se bojím kvality (potřebuji dělat a ne jezdit po servisu), munťa punťa měl Bertolini B-020H to nějak zmizelo, Solo 502 cena podobná jako Honda.
Tak děkuji
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 9.6 (?), 1.1.2017 18:32
Když koukám na Husku T300, tak má Hondu GX 25 - tudíž tam je klasická odstředivá spojka a náhon nožů je řešen šnekovým převodem. Ale nevypadá to vůbec zle. Takových strojů je více, vzpomínám si na zahradního robota Mantis, který je řešen obdobně a prodává se u nás taky. Nebo existuje i Honda víceúčelový křovák, kam můžete kypřič koupit jako příslušenství a zabijete víc much jednou ranou.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 105.167 (?), 1.1.2017 19:03
Já si koupil na křovák mountfíld kypřič, takovej malej rotavátorek a víckrát bych takovou blbost nekoupil. Na tvrdý hlíně skákal jak utrženej z řetazu malý otáčky, těžky jako chrochrocht. Zabijete víc much a ještě víc jich přilítne.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 100.198 (?), 20.1.2017 5:29
Máte někdo už vyzkoušený ten Hecht 743, asi bych do něho šel z důvodu ceny i když je to s motorem dvojtakt od Hechtu.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 75.118 (?), 20.1.2017 6:11
Nechci být jízlivý, kde ho kdo měl a mohl zkoušet? Na Floridě, nebo v Kalábrii?
Zem je jako kost a na ní sníh, byl jste se od kompu podívat z okna posledních pár dní?
Pavel
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 100.198 (?), 21.1.2017 8:02
Pavle, neberu to jako jízlivost, samozřejmě jsem venku denodenně. Pochopitelně jsem čekal, že se najde někdo kdo již rotavátor používal v loňské sezóně a získal zkušenosti. A jinak i když jsem si včera po ráno pouštěl 5minut horkou vodu na prsty, abych je rozmrazil a mohl jít na compl jsem rád, že je v Evropě v zimě sníh a mrzne. Sice zaplatíme víc za topení, ale příroda to potřebuje a třeba to i omezí škůdce.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|