Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se dá uchovat uzené na zimu, 10.9.2012
Není uzené jako uzené. To, co koupíte v marketu za 80kč/kg mokré zalisované v plastu se Vám po otevření zkazí za týden v lednici. Maso z domácí udírny uzené teplým kouřem taky nevydrží dlouho a je lepší ho zmrazit. Po rozmrazení chutná dobře, ale... celý příspěvek >
Destilovať v medi, alebo antikore, 10.9.2012
Ryze empirický dojem z obou druhů pálenic jsem nabyl ve svém okolí. Moderní jednokotlová nerez kolona vyrobí relativně kvalitní destilát téměř z jakéhokoli kvasu (nebrát doslova). Zdá se mi, že má i nepatrně vyšší výtežnost (méně... celý příspěvek >
Výběr sekačky - srovnání, 10.9.2012
Ten rozdíl poznáte třeba když Vám tráva přeroste Pořídil jsem Stigu se 190ccm Hondou a větší výkon se mi velmi hodí.
Výborné podzimní, 10.9.2012
. Na srovnávacích obrázcích vypadají oba plody stejně. Pro Rubín je typická dlouhá tenká stopka (po Goldenu) a tu tady nevidím. Vyobrazené plody jsou taky plošší než bývají Rubíny i Dezerty. Ale při první úrodě nemusejí být jablka odrůdově... celý příspěvek >
Kdy si mám nachystat rouby a kdy je nejlepší čas na roubování meruněk?, 7.9.2012
Je to přesně jak píšete. Dobře ztakořeněné podnože je škoda, obzvlášť v místě, kde meruňku chcete mít. Již podle výhonů a listů zhruba poznáte o jakou podnož se jedná. Můžete zkusit naočkovat nyní Forkertem a tytéž výhony v únoru (pro jistotu) ještě... celý příspěvek >
Lieska - mnozenie, 7.9.2012
Teoreticky ano, ale mně se řízky lísky nikdy neujmuly. Lepší by bylo je nahřížit, nebo zkusit část keře odkopat.
Slivoň Haganta, 7.9.2012
Petr má opravdu fotografickou paměť. Haganta je skutečně má oblíbená odrůda. Chuť, šťavnatost, sladkost, dostatečné aroma, a to i v horších letech. Jediné, co by se jí dalo vyčíst, že v plné zralosti jsou plody dost měkké a těžko... celý příspěvek >
Upevnění truhlíků na parapetu, 7.9.2012
To je dobrý nápad. Bohužel většina parapetů a tedy i truhlíků vyčnívá před zdivo.
Využití tykve fíkolisté, 7.9.2012
Milý R.F., chcete-li určit Vaši neplánovanou tykev, měl byste přiložit její fotku především Vy sám. Pokud možno i s listem.
Drtič holzinger, 7.9.2012
Levněji vám vyjde zajet na sběrný dvůr. Drtič je na větve.
Slivoň President, 6.9.2012
Ano, to je pravda, Presentu a Elenu jsem měl na mysli, jako chutnější alternativu, byť s menšími plody. I u ních je v chladných letech s dozráníém problém, Ale sladkost i švestková chuť je větší, takže v případě nadúrody s nimi nepohrdne žádný kvas.... celý příspěvek >
Slivoň President, 6.9.2012
Já se přiznám, že nepatřím k obdivovatelům odrůdy President. Je divné, proč se tato, poměrné stará odrůda u nás v minulosti, kdy slivoňových odrůd bylo pár a tak veliká žádná, příliš nepěstovala. Nechápu, proč se rozšiřuje až... celý příspěvek >
Hokaida z cerstveho hnoje v horske poloze, 6.9.2012
Myslím si, že v hnoji je přeci jen obsah dusíku zbytečně vysoký. Což o to, plodová zelenina - dýně, cukety a rajčata, tam to přehnojení tolik nehrozí, ale kedlubny, salát, zelí a další listové, ty bych asi do hnoje nesázel.
Choroba na Rajce, 6.9.2012
Všichni mohou i nemusejí mít pravdu. Dle mého podle fotek jednoznačně příčinu poznat nelze. Každopádně došlo z nějakého důvodu (okus, mráz, houbová infekce, možná kombinace) k defektu či nekróze kůry a kambia. Důležité je, že proliferace hojivých... celý příspěvek >
Ředit lutr před druhým pálením?, 4.9.2012
Copak Vaše kořalky jsou ihned po vypálení pitelné? Dobrá kořalka musí být pitelná ihned po vypálení. Jistě po několika týdnech se uhladí a nepatrně zjemní, ale jestli obsahuje skutečné pachutě, nepomůže jí sebedelší odvětrání ...už jsem pil... celý příspěvek >
Další diskuze:  226227228229230>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika