|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak se dá uchovat uzené na zimu, 10.9.2012 Není uzené jako uzené. To, co koupíte v marketu za 80kč/kg mokré zalisované v plastu se Vám po otevření zkazí za týden v lednici. Maso z domácí udírny uzené teplým kouřem taky nevydrží dlouho a je lepší ho zmrazit. Po rozmrazení chutná dobře, ale... celý příspěvek > | | Destilovať v medi, alebo antikore, 10.9.2012 Ryze empirický dojem z obou druhů pálenic jsem nabyl ve svém okolí. Moderní jednokotlová nerez kolona vyrobí relativně kvalitní destilát téměř z jakéhokoli kvasu (nebrát doslova). Zdá se mi, že má i nepatrně vyšší výtežnost (méně... celý příspěvek > | |
| | Výběr sekačky - srovnání, 10.9.2012 Ten rozdíl poznáte třeba když Vám tráva přeroste
Pořídil jsem Stigu se 190ccm Hondou a větší výkon se mi velmi hodí. | | Výborné podzimní, 10.9.2012 . Na srovnávacích obrázcích vypadají oba plody stejně. Pro Rubín je typická dlouhá tenká stopka (po Goldenu) a tu tady nevidím. Vyobrazené plody jsou taky plošší než bývají Rubíny i Dezerty. Ale při první úrodě nemusejí být jablka odrůdově... celý příspěvek > | | Kdy si mám nachystat rouby a kdy je nejlepší čas na roubování meruněk?, 7.9.2012 Je to přesně jak píšete. Dobře ztakořeněné podnože je škoda, obzvlášť v místě, kde meruňku chcete mít. Již podle výhonů a listů zhruba poznáte o jakou podnož se jedná. Můžete zkusit naočkovat nyní Forkertem a tytéž výhony v únoru (pro jistotu) ještě... celý příspěvek > | | Lieska - mnozenie, 7.9.2012 Teoreticky ano, ale mně se řízky lísky nikdy neujmuly. Lepší by bylo je nahřížit, nebo zkusit část keře odkopat. | | Slivoň Haganta, 7.9.2012 Petr má opravdu fotografickou paměť. Haganta je skutečně má oblíbená odrůda. Chuť, šťavnatost, sladkost, dostatečné aroma, a to i v horších letech. Jediné, co by se jí dalo vyčíst, že v plné zralosti jsou plody dost měkké a těžko... celý příspěvek > | | Upevnění truhlíků na parapetu, 7.9.2012 To je dobrý nápad. Bohužel většina parapetů a tedy i truhlíků vyčnívá před zdivo. | | Využití tykve fíkolisté, 7.9.2012 Milý R.F., chcete-li určit Vaši neplánovanou tykev, měl byste přiložit její fotku především Vy sám. Pokud možno i s listem.
| | Drtič holzinger, 7.9.2012 Levněji vám vyjde zajet na sběrný dvůr.
Drtič je na větve. | |
| | Slivoň President, 6.9.2012 Ano, to je pravda, Presentu a Elenu jsem měl na mysli, jako chutnější alternativu, byť s menšími plody. I u ních je v chladných letech s dozráníém problém, Ale sladkost i švestková chuť je větší, takže v případě nadúrody s nimi nepohrdne žádný kvas.... celý příspěvek > | | Slivoň President, 6.9.2012 Já se přiznám, že nepatřím k obdivovatelům odrůdy President. Je divné, proč se tato, poměrné stará odrůda u nás v minulosti, kdy slivoňových odrůd bylo pár a tak veliká žádná, příliš nepěstovala. Nechápu, proč se rozšiřuje až... celý příspěvek > | | Hokaida z cerstveho hnoje v horske poloze, 6.9.2012 Myslím si, že v hnoji je přeci jen obsah dusíku zbytečně vysoký. Což o to, plodová zelenina - dýně, cukety a rajčata, tam to přehnojení tolik nehrozí, ale kedlubny, salát, zelí a další listové, ty bych asi do hnoje nesázel. | | Choroba na Rajce, 6.9.2012 Všichni mohou i nemusejí mít pravdu. Dle mého podle fotek jednoznačně příčinu poznat nelze. Každopádně došlo z nějakého důvodu (okus, mráz, houbová infekce, možná kombinace) k defektu či nekróze kůry a kambia. Důležité je, že proliferace hojivých... celý příspěvek > | | Ředit lutr před druhým pálením?, 4.9.2012 Copak Vaše kořalky jsou ihned po vypálení pitelné?
Dobrá kořalka musí být pitelná ihned po vypálení. Jistě po několika týdnech se uhladí a nepatrně zjemní, ale jestli obsahuje skutečné pachutě, nepomůže jí sebedelší odvětrání
...už jsem pil... celý příspěvek > | |
|
|
|
|