Choroba na Rajce

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 92.38 (?)
6.9.2012 11:49

Všichni mohou i nemusejí mít pravdu. Dle mého podle fotek jednoznačně příčinu poznat nelze. Každopádně došlo z nějakého důvodu (okus, mráz, houbová infekce, možná kombinace) k defektu či nekróze kůry a kambia. Důležité je, že proliferace hojivých pletiv převládla nad destrukcí a rána se postupně zavaluje.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 153.9 (?), 5.9.2012 22:41

Pane Bakeši, mám k Vám velkou prosbu. Udělejte prosím příští rok ještě tři fotky tohoto stromku postupně v termínech jaro - léto - podzim a zveřejněte je v tomto vláknu pro poučení mé i generace příští. Problém rakoviny na stromcích je pro mne dost aktuální a budu Vám za tyto informace vděčný.

Mám taky stromky s rakovinou, ale nevyfotil jsem začínající rány a teď už je mám ořezané a zatřené, takže původní rána není vidět.

Děkuji. JZ

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 92.38 (?), 6.9.2012 11:49

Všichni mohou i nemusejí mít pravdu. Dle mého podle fotek jednoznačně příčinu poznat nelze. Každopádně došlo z nějakého důvodu (okus, mráz, houbová infekce, možná kombinace) k defektu či nekróze kůry a kambia. Důležité je, že proliferace hojivých pletiv převládla nad destrukcí a rána se postupně zavaluje.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz