Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Grosdemange nebo Thirriotova, 3.10.2012
Tvarově by Thirriotova odpovídala, já je mám ale celé zelené. Grosdemange nevím, tu už si moc nepamatuju, barva podobná, spodek byl víc dokulata.
Matčino, 3.10.2012 Obsahuje fotku
Pár zapomenutých plodů jsem utrhl ze starého stromu na návsi. Některé s vynikající chutí, jiné již přezrálé, sušší, moučnaté.    Až teď vidím, že plody na obrázku kvůli špatnému vyfocení s bleskem nejsou tvarově ani barevně typické,... celý příspěvek >
Rubinstep, 3.10.2012
S Robinstepem zkušenosti nemám, ale Clivii jsem kdysi pěstoval. Čekal bych, že jako materiál pro šlechtění bude využívána ještě víc (Rucla a spol). Velmi dobrá chuť, skladovatelnost i plodnost a růst snad nejslabší ze všech odrůd (baleriny ještě... celý příspěvek >
Jaká bude Resista?, 2.10.2012
Pozoruji jistý paradox Resisty. Zatímco já je mám naroubované na severní straně stromu, víc ve stínu, Petr, krom lepší polohy je má víc osluněné. Ty moje jsou proto vesměs žluté a jen menšina má nesmělé líčko. Více se proto podobají Goldenům - tedy... celý příspěvek >
Nechat nebo vyhodit?, 2.10.2012
Pryšec křížmolistý.
Nakládání masa - problém, 1.10.2012
Samo dřevo, resp. jeho vlhkost,  černění masa nepzpůsobuje. Mnozí uzenáři nakládají buková polena před uzením do kýblu s vodou a maso začerněné nemají. Zkusil jsem to podle jejich rady taky, velký rozdíl oproti suchému dřevu není, uzení je... celý příspěvek >
20% víno?, 1.10.2012
Můj soukromý názor je, že 20%ní víno pouhým kvašením bez přidání alkoholu vyrobit nelze.
Slivková aróma, 1.10.2012
Jak vyrobit švestoký chuťový koncentrát nevím, ale i kdybych to věděl, nedělal bych ho. Vím, jak chutná pravý destilát z kvalitního ovoce a jak destilát s přidanou trestí. A to ten koncentrát vyrábějí profesionálové...    Řešení vidím... celý příspěvek >
Co je to za hrušky?, 1.10.2012
Hardyho i Boscova zřejmě sedí. Dvě malé v Boscových je asi Dicolor, velké ztelené vpravo možná Lucasova. Možná...
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 30.9.2012
Nelze si myslet, že extenzivním způsobem pěstování se rozumí jen o číslo bujnější podnož a o 40 cm vyšší kmínek.  Při adekvátní péči lze téměř každou odrůdu pěstovat na vyšším tvaru - ovšem více či méně intenzivně. Správně a podrobně... celý příspěvek >
Kal v moštu, 27.9.2012
Je to normální. Kal jsou jemné kousky dužiny.
Jaká bude Resista?, 27.9.2012
Rezistu mám přiroubovanou na starém velkém stromě. Uvažuji, že kdyby rostla v lepší poloze, půdě a na slabší podnoži, odpadly by možná její nectnosti - drobné plody, sklon k periodicitě, dlouhá vegetační doba, průměrná chuť. Podoba s populárními... celý příspěvek >
Mošt nechce kvasit, 27.9.2012
Mošt kvasit začne nebojte se. Přidáním vinných kvasinek tomu nepomůžete, než se rozmnoží, už dávno "pojedou" ty divoké. Spíš bych přidal živnou sůl. Chcete-li urychlit nástup kvašení, přilejte do moštu pár litrů z nádoby, kde mošt již... celý příspěvek >
Urcenie odrody jabloni, 27.9.2012
Nu, zadavatel nám neupřesnil, zda  na všech obrázcích nejsou náhodou jablka z jednoho a téhož stromku. Takže návrhů může být nekonečně mnoho. Podle samotných fotek a při dnešní nabídce odrůd považuji přesné určení odrůdy prakticky za... celý příspěvek >
Malá jablíčka, 27.9.2012
Typický amatérský český pěstitel je známý jako sběratel rarit. Ať to stojí, co to stojí. Proto tak často podléhá reklamě na novinky, jejichž praktické využití je jinak mizivé.ˇMošt z červenodužinných jablek chutná stejně, akorát má barvu růžovou.... celý příspěvek >
Další diskuze:  221222223224225>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika