Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Keř nebo stromek angreštu - střih?, 14.7.2014
Jistý rozdíl tu je. Na keři se nadbytečné výhony odstraňují u země. U stromku se to dá provést jen jednou .
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 14.7.2014
Mně se taky jezdí na motorce líp bez přilby.
Pestovani kanadskych boruvek trvale v nadobach, 14.7.2014
Tu kubaturu jsem střelil. Byly to největší plastové květináče, co v tom stanu u Hypernovy měli.Tak půlmetr v průměru. Teď jsou roky zasypány štěpkou i s okraji, takže ani ty nejsou vidět. Keříky nejsou z největších,  plody zhruba u kolen, ... celý příspěvek >
Pestovani kanadskych boruvek trvale v nadobach, 14.7.2014
Pěstuji borůvky podobně jako Teta Jana. Jen s tím rozdílem, že květináče cca 40 litrové mám trvale zakopány po okraj v zemi a tedy je na zimu nikam do tepla nestěhuju. Nemyslím si, že to severská plodina potřebuje a ani si nemyslím, že by to uspíšilo... celý příspěvek >
Kvas přetekl, 14.7.2014
Určitě bych část kvasu přemístil do jiné nádoby. Jednak je toho přetékajícího škoda, navíc je třeba aby mezi hladinou kvasu a okrajem nádoby byl jistý prostor. V něm se drží vrstva CO2, který brání přístupu vzduchu a oxidaci kvasu. Kvas naplněný... celý příspěvek >
Zachráníme ji?, 14.7.2014
Mně připadají stejné.  Nicméně postřik v tuto dobu by nebyl příliš účinný.
A až Z o uzení, 4.7.2014
To bych nedělal. Já naopak hledám způsob uzení, po němž by nebyly ryby suché nýbrž vlhce voňavé. K tomu zkouším nějaké vhodné nakládání s octem, které by změkčilo kosti.
Proč mi bouchlo domácí víno?, 4.7.2014
Nemáte problém s tím, že Vám víno chytne druhé kvašení, křís, hnědku, myšinu?
Co je to za nemoc, 4.7.2014
Myslím, že postřik měďnatým přípravkem Champion může být příčinou. Broskvoňové listy jsou na měď citlivé.
Zkušenosti se závlahou přímo ke kořenům stromků, 2.7.2014
prisiel k zaveru, ze je to z dlhodobeho hladiska nerentabilne. Jistěže. Kapková závlaha nepotřebuje platit (v Izraeli asi draze) zahradníka, který by nabíral vodu ze sudu pod střechou, obcházel hadice a lil do nich vodu. Jenže my... celý příspěvek >
Vtáctvo nebeské... či skôr pekelné, 2.7.2014
No co. Mě, po loňském meruňkobroskvovém epikurejství, kdy plodů bylo i na pálenku, dědek Mráz vyučil - snad abych tolik nemlaskal - že meruňky a broskve letos nazývám křestními jmény. A stačí k tomu zlomek kalendáře...
Vtáctvo nebeské... či skôr pekelné, 2.7.2014
Chytrý ptáček. Usedne a říká si: "Zob zob,  Wimpi  bude rád, ušetřím mu probírku, zob  zob..."
Zkušenosti se závlahou přímo ke kořenům stromků, 2.7.2014
nachadza vrstva piesku o ktorom je zname, ze ma velke kapilarne vzlinanie To asi nebude úplně pravda. Jinak bychom nemohli ležet na pláži těsně nad hladinou moře v suchém písku. Samozřejmě záleží na druhu písku. Jemný kopaný s příměsí hlíny bude... celý příspěvek >
Jabloň Rubín, 1.7.2014
P i K jsou jako základní biogenní prvky součástí všech kombinovaných hnojiv. Tak myslím, že jsou pro rostliny dobré. Pro vývin plodů i květní násadu na příští rok (která bývá velkou úrodou ohrožena).
Vtáctvo nebeské... či skôr pekelné, 1.7.2014
člověk moudrý .....ovocným stromům brání v přirozené reprodukci To je jistě správná filozofie, akorát že zahradu nám neosázela matka příroda a naše ovocné stromy se nereprodukují z ptačích otvorů (nemají rektum, nýbrž kloaku) . Špačkům by... celý příspěvek >
Další diskuze:  131132133134135>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika