|
Rybíz, 24.2.2014 Neomylně se blíží jaro. Touha po střihu se zvyšuje. |
|
Vykouření skleníku, 24.2.2014 Opět si dovolím souhlasit s MV. Akorát pokud jde o mytí, myju zjara, když je na zahradě puštěná voda wapkou čistou vodou. Na sezónu to stačí. |
|
|
|
Nedaří se výsev čehokoliv v pařeništi, 20.2.2014 Souhlasím s Kuky, nepoměr mezi světlem a teplem. |
|
Trvanlivost paliva, 17.2.2014 Asi ano. Ale to bylo dávno v dobách Š100. Pak se začal vyrábět Velfobin, zázračný přípravek, jímž jsme dali konečnou ránu válečným štváčům. Ostatně vyrábí se stejně jako jiné X-fobiny dodnes. Je to nějaký ostrý alkohol. Ale on dnešní benzín toho... celý příspěvek > |
|
Trvanlivost paliva, 17.2.2014 25.2: Můžete sdělit, kamže se ta voda výparem vypaří, když je nádrž uzavřená? Palivová soustava je samozřejmě taky těsná.
|
|
Gladioly (mečíky), 14.2.2014 Zasadit mimo pohled, nechat je kácet, včas řezat a dávat do váz. Tak vás potěší nejvíc. |
|
Svícení při pěstování sadby, 14.2.2014 Podle mě jsou ty grafy výrobců výmysli jako jednotky Kelvin je subjektivní pocit...
Nerozumím, jednotka Kelvin je běžě používaná fyzikální jednotka. Fotosenzitivita rostlin vzhledem k vlnové délce světla byla už dávno zkoumána a vyzkoumána. Takže... celý příspěvek > |
|
Betonové odlitky na zahradu, 14.2.2014 Napadá mne zkusit rašelinobeton - hypertuf. Ale neznám jeho vlastnosti, nikdy jsem jej nedělal. Zkuste si něco najít na síti.
|
|
Papriky 2014, 13.2.2014 Je to mrňavý, oranžový, výnos nic moc. Chuť obyčejná. Žeby se vnoučata vrhala na papriky jsem ňák nepozoroval. Radši rvou okurky. |
|
Paprika Boneta, 13.2.2014 Tak když zraje jsou plody otočené vzhůru, u Amy dolů. A jinak už opravdu nic. |
|
|
|
Paprika Boneta, 13.2.2014 Měl jsem ji loni, vcelku uspokojivá, podobná Amy. Amy byla výnosnější. Chuťově asi stejné.
|
|
Hodnocení vari, 12.2.2014 Máte pravdu v lecčems. A možná se najdou i šílenci, kteří na základě internetové rady koupí třebas auto. A určitě mezi nimi bude někdo, kdo s tím bude spokojený a nebude mít problémy. Ale slova "kupte to, motor vypadá dobře.." jsou tak nějak pro mně... celý příspěvek > |
|
Hodnocení vari, 12.2.2014 To už přesahuje všechny sny. My po internetu podle fotky zhodnotíme stav motoru a doporučíme tazateli postup. Kam ten svět spěje.
|
|
Pěstujete rajčata, případně okurky, ve skleníku?, 11.2.2014 Protože jsem si nevšim, že je to ve vláknu popsané. Co chcete new vymýšlet na navíjení pružiny z měkkého drátu? Když máte soustruh, jste na tom úplně nejlíp. Můžete si vyrobit přípravek a navinout pružinu vcelku libovolnou. Nevidím další prostor pro... celý příspěvek > |
|
Pěstujete rajčata, případně okurky, ve skleníku?, 11.2.2014 Napřed jsem celý postup, popsal a pak smazal, o pár postů výš píšete, že začal vrčet soustruh a teď se ptáte na výrobu. Divné.
|
|