Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ostříhat jabloň a třešeň, 17.3.2014
Třešeň bych víceméně nechal. Po sklizni vystříhněte některé větve které jdou do koruny a nahoře vyberte který výhon bude prodlužující, ostatní zkraťte. jabloň nevím.
Co to je? 1, 17.3.2014
Jste asi hodně zdaleka. Odjakživa jsme tomu říkali krokusy a nikdy nepřemýšleli že vlastně crocusy. Že je to šafrán se asi všeobecně ví a nikdo tomu tak neříká. Zjara prostě u nás kvetou petrklíče a krokusy.
Odrůda Míšeňské, 17.3.2014
Podle mne zcela jistě nestačí. K tomu, aby si to poučený zájemce koupil potřebuje i vědět jak to chutná, kdy je to k jídlu a co to provede ve sklepě. Právě toto fórum by k tomu mělo napomoci zkušenostmi pěstitelů, ne pohádkami a sny entuziastů.
Van a Regina, 13.3.2014
Trochu květnatější, než jsem chtěl psát. Vezmu to z opačného konce. V létě konzumuju třešně i když obsahují nevzhlednou, leč výživnou bílkovinu. Do třešní nekoukám a cítím souznění s trotly, jež konzumují cvrčky a hřeje mě vědomí, že to není tak... celý příspěvek >
Jak vysít kopr?, 11.3.2014
Zajímavé, skoro přesně naopak. V řádkách ho kosí slimáci, volně v ploše záhonu je všude.
Salát ven?, 11.3.2014
Ozimá odrůda salátu mi ve skleníku funguje dobře, otázkou je, jak to bude v té poloze venku. Kedlubny by neměly být na mraze, jarovizují a pak brzy dřevnatějí a kvetou.
Co na mech, 11.3.2014
Kdoví, z čeho kyše, když jsou elektrárny odsířené a uhlím se topí stále míň. Na angreštech bují padlí jak o závod. Možná něco rozprašujou z letadel. A jsou všude...
Salát ven?, 11.3.2014
V té poloze je to nesmysl. Opravdu bude jen přežívat. Přízemní mráz je zcela jistě kolem -6 zvlášť při tomto suchu. Ale koneckonců nemusíte dát na naši skepsi a zkuste to, uvidíte.
Jak zasadit semena rajčat. Od A - Z, 10.3.2014
Moje zkušenosti: nenamáčím, vysévám do řádku v minipařeništi v panelákovém bytě. Klíčí jak o závod, když jsou klíčivá. Po vyklíčení odkrývám kryt minipa. Je ale nesmírně důležité ihned od vyklíčení mít dostatek světla. Dosvěcuju dvěma akvarijními... celý příspěvek >
Nezabúdli ste na sýkorky?, 10.3.2014
Ehm, mám pocit, že ptáci nenocují v budkách, ale na větvích. V budce jen hnízdí. Představa idylického teplého ptačího pelíšku je asi spíše pohádková. Ale snesená vajíčka už by tam být asi mohla. 
Řez sloupovitých hrušní, 5.3.2014
Nemáte sloupovitou hrušeň, ale svislý kordon hrušně. Řez provádějte jako u takového tvaru.
Pes a hárající fenka, 4.3.2014
Aha, zapomněl jsem pustit je k sobě. Ale to je asi řešení, které nebude chtít ani jeden soused.
Jaký řetěz koupit na Dolmar, 4.3.2014
JK. A čemu se divíte? V reklamách na pily čtete, že je to zábava pro správné chlapy. A ti dnešní správní chlapi prošli školou, která je naučila srovnávat a vyhodnocovat, ovšem nemají co, protože se nenučili vědomosti, které by jim to srovnání... celý příspěvek >
Jak se zbavit studny, 3.3.2014
To jako ta studna má tu geopatogenní energii násobit? Neblbnete poněkud příliš? Jestli stavíte barák na zóně, bude stát na zóně studna nestudna. Stavte jinde.
Lze teď zroundupovat pýr?, 28.2.2014
Použijte Targu. Aplikace těchto listových herbicidů je dodporučována když rostlina aktivně vegetuje. Co je aktivní vegetace si rozhodněte.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika