Příspěvky uživatele - 226.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Udírna, 13.10.2012
Dobrý den, mám také dřevěnou udírnu která má dva pláště mezi kterýma je izolační vata 5cm (ROTAFLEX).Používá se v potravinářství.Mám tou vatou zaizolovaný i kouřovod aby se neochlazoval a nedechtoval.Je to moc dobrá věc.rpstylle@seznam.cz
Králící a kukuřice, 12.10.2012
Jako prevenci dávám také ocet do vody a někdy vrbové větvičky.Kukuřici nedávám.Našim ušákům dělám míchanici: granule s lečivem, ovesné vločky a ječmen.Samozdřejmě seno.Krmím jen suchým.Pro zpestření mrkev nebo řepa,1-2x týdně.Mám chov bez úhynů.Atˇ... celý příspěvek >
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 10.10.2012
Do udírny bych dub nedal ale buk ano.Je totiž na uzení nejlepší.Ke konci uzení 1-2 polínka třešně nebo pár větviček jalovce.Uzení zdar rpstylle@seznam.cz
Jaké plemeno, 5.10.2012
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak naročné na chov je plemeno ovce SUFFOLK a jestli pro dva kusy bude stačit zatravněná plocha 0,4-0,5ha obehnaná pletivem 160cm vysokým.Děkuji všem za každou radu.Radek.
Vetve pro králiky, 4.10.2012
Dobrý den, já dávám jednou za čas vrbové větvičky.Je to zárovenˇ prevence proti kokcidiím.Radek.
Dmácí uzený sýr, 30.9.2012 Obsahuje fotku
Dmácí uzený sýr, 30.9.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, v sobotu jsem udil sýr aidam 30%.Nakrájel jsem ho na malé kostičky cca 1,5cm.Třetinu se salámem, další s vlašskými oříšky a poslední s grilovacím kořením.Nacpal jsem kostičky do salámového střeva a nechal přes noc nasát kořením.Ráno uzení... celý příspěvek >
Velikost ohrady, 30.9.2012
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak velká by měla být ohrada pro 2 ovečky a jestli stačí z pletiva.Děkuji moc za rady, rpstylle@seznam.cz
Jak naložit kuře na uzení, 28.9.2012
Dnes jsem podle Vaší rady vyudil kuře na zkoušku.Vše podle Vás jak píšete, jen před vložením do uzáku jsem ho rozvlažil v teplé vodˇe, jako když se dělá maso.Kuře nemá chybu je to mlsota.Díky.
Nakládání masa - problém, 28.9.2012
Také udím hodně, kupované uzené ani klobásy již nekupuji.Mám perfektně vysušený buk který má kůru a ta skoro sama odpadává, když ne pomůže sekyrka.Udím bukem bez kůry.Radek.
Ovečku nebo sekačku?, 21.9.2012
Dobrý den, chci se Vás zeptat jak velká by měla být ohrada pro 2 ovečky a jestli stačí plastové nášlaplatné kolíky cca 160cm vysoké.Ohradník by měl být asi elektrický.Děkuji za odpověď.
Nakládání masa - problém, 19.9.2012
Také nakládám maso do plastové nádoby s víkem na 3-4 dny na sucho jen nasolené a pak zaleji lákem a je tam 6 týdnů.Jen maso přerovnávám.Plast vůbec nevadí, uzené je moc dobré.
Uzení masa a klobás, 12.9.2012 Obsahuje fotku
Maso na klobásy semelu, např.hovězí a vepřové každé zvlášt a dám do každého poměrnou část koření se solí.Nechám 4-5 dní v chladu.Pak udělám z 1/3 hovězího masa prát(spojku),zapracuji zbytek hov.masa a také vpracuji vepřové maso.Narazím do vepřových... celý příspěvek >
Ještě maso na řezu.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika