|
Příspěvky uživatele - 220.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Benzínová sekačka - vypnutelný pojezd, 9.3.2010 Já tedy nevím, jak jste ten pojezd testoval, ale všechny sekačky jej mají odpojitelný, respektive, pokud jej rukou vyloženě nedržíte stisknutý, tak pojezd není aktivován u žádné sekačky s pojezdem. |  | Štarter na malotraktor terra, 9.3.2010 Pokud nevyměníte aspoň domeček s pružinou, nejlépe celý startovací mechanismus, je velmi pravděpodobné, že se to bude, ve zkracujících se intervalech, opakovat. A.W. |  |
|  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 8.3.2010 Řemen to nemá jak chytit. Ten se pouze namotá na kladku bez jakéhokoliv uchycení, a po roztočení sklouzne z kladky pryč. |  | Vari a radlice na sníh, 21.1.2010 Jen pro porovnání. Dal jsem 120 cm radlici za traktor 1,3l objem, 1350 kg hmotnost, max rychlost na redukci 2,5 km/h, na 2. asi 4 km/h. Když napadlo asi 35 - 40 cm sněhu, tak se traktor začal hrabat po čtyřech metrech jízdy a na dvojku toho měl... celý příspěvek > |  | Nikasil u dvoutaktu, 21.1.2010 Nevím, jak je to se sírou, ale viděl jsem pár toyot (s konkrétním typem motoru kecám, už si to nepamatuju), které měly v místě válců s nicasil nástřikem poddimenzovánu sílu stěny alu bloku. Díky tomu píst odstředivou sílou kliky "vytlačil" stěny... celý příspěvek > |  | Nikasil u dvoutaktu, 21.1.2010 Lamborghini má na LM 500 a LM 700 ocelovou vložku válce také, a nejsou to profi motory. |  | Solo 656 - Hq 359 - Jonsered 2156, 20.1.2010 Jen pro upřesnění, možná byl myšlen nový model H 346XP, který má 2,7kW a hmotnost 5 kg. H 359 má dle dostupných údajů 3,3 -3,5Nm. 656 má výkon 3,1kW a kroutící moment 3,2-3,3Nm. Ovšem takový objem a výkon je velmi podobný H 357XP, resp. J 2156, které... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 500 vs. Castor CP 522, 7.1.2010 GGP vyrábí některé modely pil v licenci Zenoah (ke Komatsu již nepatří). A i Zeoah vyrábí pro GGP.
Pokud s HQ nesouhlasíte, nahraďte ji za vámi uvedený Viking a stále platí výše uvedené. |  | Dolmar PS 500 vs. Castor CP 522, 6.1.2010 Tady je zaveden názor, že GGP je v podstatě výrobcem většiny zahradní a lesní mechanizace, což není tak úplně pravda. GGP je něco jako Flextronic v elektronice.
Tzn. donesete plány výrobku, zajistíte potřebné součástky a firma to v požadované... celý příspěvek > |  | Neznámé rostlinky, 13.11.2009  Dobrý den, potřebal bych poradit s názvy několika rostlinek. Nejvíce by mě zajímal název té "tyčovité" rostlinky. Vyrostla do cca. 1 metru, pak jsem jí ale zastřihl a ona se rozvětvila a roste dál. Mám doma hodně těchto malých... celý příspěvek > |  |
|  | Problém motor Briggs Stratton 15,5 HP, 23.10.2009 :D Gasoline Direct Injection |  | Tak už to je tady - iTEST - farm., 24.9.2009 Radku, on se vám Gl nepřiznal? Metodiku testu vymýšlel on. Důkazem budiž, že ji zde přesně popsal v jednom thredu, a jak řekl, tak se i stalo. Vítězem je něco, pro co se naohýbají podmínky testování, přičemž oleomac má skoro ty samé parametry, ale... celý příspěvek > |  | Zkusenosti s Homelite HBC 45SB, 24.9.2009 MTD je značka z USA, a i tam je považována za lowend. |  | Mohu vodu z bazenu přečerpat do studny, 23.9.2009 Ta voda ve studni není jen vaše. Tím že do studny nalijete vodu z bazénu znehodnotíte celý pramen ve směru toku, Nehledě na to, že voda z bazénu stejně odteče pryč, alespoň z části. Nakládání s povrchovými a podzemními vodami vám ukládá vodní zákon... celý příspěvek > |  | Jedlé kaštany, 21.9.2009 Ve Slatiňanech u Chrudimi je v řadě asi 8 stromů jedlého kaštanu a teď v období 21.9.2009 padají na zem a je jich spousta. Tak si přijeďte nasbírat kaštánky, ať si můžete zasadit vlastní kaštanovník. Musím říct, že je to krásný strom, jen kdyby ty... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|