Benzínová sekačka - "vypnutelný" pojezd
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 253.4 (?), 9.3.2010 13:28, zobrazeno: 23827x
Zdravím všechny, chtěl bych požádat o radu s výběrem sekačky s možností odpojení pojezdu.
Vybírám sekačku na cca 1300 m2 takže 47 - 53 cm záběr. Hledám mezi značkami Stiga, Ibea, Weibang apod. Cena do 15tis optimum, do 18tis by musela stát fakt zato.
Při testování různých sekaček mě často omezoval pojezd a chtěl bych tedy sekačku s vypnutelným pojezdem resp. bez brzdy na pojezdu nebo jak se to správně nazývá.
Poradíte prosím zda nějaká taková existuje? Vaši zkušenosti budou vítány!
Děkuji předem, Tomáš
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 180.2 (?), 9.3.2010 13:34
Dobrý den. Možná, že se pletu, ale to má asi každá sekačka s pojezdem. Prostě nezmáčknete tu rukojeť, která ovládá pojezd. Jen musí být zmáčknutá rukojeť, která když se pustí, tak vypíná chod motoru. Stanislaw
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 253.4 (?), 9.3.2010 13:44
Asi jsem to špatně nazval. Jedná se o to, že se s těmi sekačkami při vypnutém pojezdu těžko jede. Je tam brzda, převod či co. Údajně existují sekačky, které tohle nemají a to je to co hledám.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 123.252 (?), 9.3.2010 13:56
Já taky nevím, co jste držel v ruce, ale ješte jsem neviděl takovou sekačku, kterou popisujete, pojezd se u sekaček jenom zapíná, pokud ho nedržíte zapnutý jde to v podstatě lehce dopředu a trochu hůř dozadu díky volnoběžce v každém kole ale jde to sekat celkem lehce, jako když máte sekačku bez pojezdu, ta volnoběžka tam musí být abychom mohli např. zatáčet, je to v podstatě náhrada diferenciálu a abychom mohli lehce se sekačkou jet (tlačit) dopředu i když neběží motor.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|