Příspěvky uživatele - 54.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Převislé muškáty, 24.8.2012
Marie, to je zase nááádhery, neskutečné, úžasné .
Neznámá rostlina, 22.8.2012
Jo, jo, taky se mi zdá, že je to moje "noční můra", sešlo se tehdy názorů od kivi, kalinu až po nevím co. Hoooodně by mne to zajímalo. Prosím o totéž - foto květu... Elena
Kvašáky a rychlokvašky, 5.7.2012
Na 4 litrovku - 1,5 l vody, 10 dkg soli, 1/8 octa - svařit, zalívat zchládlým. Okurky nakrojit prostředkem, naskládat do sklenice, prokládat koprem, listy višně, vinné révy, černého rybízu. Šup na sluníčko a za týden až 10 dnů jsou akorát. Jestli si... celý příspěvek >
Světlušky 2012, 5.7.2012
Juchůůů, viděla jsem světluškůůů, asi po 30 letech. Nějak jsem zatměla při přesazování kytek v zahradě a v první chvíli jsem se docela podivila, cože je to z světýlko nad trávou pro králíky dovezenou z louky u lesa.
Ještěrka obecná, 4.7.2012
Naši chlapi při stavbě plotu pozorovali kosa, který ulovil ještěrku - no, je to příroda.
Určování rostlin 2, 28.5.2012
Naše oblíbená knížka je Co tu kvete? s podtlitulem Kvetoucí rostliny střední Evropy ve volné přírodě s edice Průvodce přírodou, vydal Ikar v roce 1996 - vhodná pro nebotaniky profesí, srozumitelná názorná, dobrá - lze na ni narazit v antikvariátech,... celý příspěvek >
Malé jahody, 27.5.2012
Stejné, násada veliká, plody malé, zalévám, přihnojovala jsem brzy na jaře NPK, potom Kristalon na jahody. Přemíra sluníčka a neustálý vítr asi efekt zálivky značně omezí.
Jak teď vypadají vaše Kleopatřiny jehly - Kniphophie?, 21.5.2012
Všechny klasické 8mi leté velké trsy jsou ve pryč. Jiné jsem neměla. Elena
Kdo pozná rostlinu?, 19.5.2012
Příště se polepším, snad. Elena
Rebarbora, 19.5.2012
Dík, právě jsem natrhala rebaroru a přemýšlela jsem jakou buchetku. Elena
Kdo pozná rostlinu?, 18.5.2012
Že by zase nějaká jívina a kvete v pugétech? Elena
Co to je za rostlinu?, 18.5.2012
kvete na podzim?
Co je to za sadbu, 18.5.2012
Tipla bych to na rajčenku. Elena
Venkovní kala, 15.5.2012
Lenko, je kráásná.
Znáte tento plevel?, 12.5.2012
Tipovala bych to na mydlici lékařskou, rytím, pletím, vytrháváním nezničitelnou. Můžete ale vyrábět náhražku saponátů . Vyzkoušet se dá potření štětečkem neředěným herbicidem.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika