|
Příspěvky uživatele - 39.241
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zbytkový cukr v trnkovém kvasu, 22.3.2011 Našel jsem ji v nabídce u Vinum Znojmo, spol. s r. o., Chvalovice 28, 669 02 Znojmo 2, mají i zasilkovou službu, takže Vám ji zašlou na dobírku. Zdravím Lojza |  | Různé návody na likéry, pálenky, 17.3.2011 Pro zvídavé uvádím další adresu, kde jsou uvedeny návody k likérům. Zdravím Lojza. |  |
|  | Procento alkoholu, 10.3.2011 Teplota cejchování je vyznačena na alkoholoměru (dnes užívaná je nejvíce 20°C). |  | Různé návody na likéry, pálenky, 9.3.2011 Drahý Míchači začátečníku, já když začínal s "likéry" (před cca 25 lety), tak jsem si napřed sehnal "naučnou literaturu"... to je teď jistě podstatně snažší než dříve. Stačí zadat heslo "likéry recepty" do vyhledávače a vypadne Vám "hafo" návodů...... celý příspěvek > |  | Destilační přístroj, 4.3.2011 Já jsem naopak pil nejen rýžovou pálenku, ale i rýžové víno, ze kterého byla "pálena". Nic tak hrozného to tehdy nebylo. Chtěla jen trochu "odpočinout", dostal jsem ji ochutnat přímo když "tekla" z... celý příspěvek > |  | Destilace vína - vínovice, 1.3.2011 Omlouvám se za pozdní příspěvek, myslel jsem, že odpoví "ostřílení" diskutéři.
Jak jste uvedl to množství (odhad z koncentrace alkoholu), tak by to tak mělo i vyjít, „neznámou“ je zde pouze, kdy v... celý příspěvek > |  | Pálenka z mrkve, 23.2.2011 Je to klasický anglický recept na "víno". Když to srovnáte s tím, co jsem napsal před Vámi, tak to "sedí".
Dle mého není co řešit, Vy máte jen větší "kubaturu".
Zdravím Lojza. |  | Pálenka z mrkve, 23.2.2011 Vážení,v Anglii je, na venkově a v malých městech, hobby vinařství dosti rozšířeno a především se u nich jedná o společenskou stránku. Dokonce pořádají různé soutěže a přehlídky (obdoba, jako u nás na Moravě "košty").... celý příspěvek > |  | Destilační přístroj, 20.2.2011  Zasílám pro "mustr" |  | Kolik medu do pálenky?, 19.2.2011 Cokoliv přidávám do "máče", ať už je to med nebo cukr, přidávám ho rozmíchaný v malém množství vody a při vlévání do "máče" dobře promíchám. To platí vždy a u každého ovoce.
Zdravím Lojza. |  |
|  | Jak na kvas, 7.1.2011 Vážený pane, nemohu s Vámi souhlasit, kniha se zabývá celkem správně všemi částmi jak přípravou kvasu, tak i vlastní destilací. Je z roku 1999, kdy ještě nebyly jiné publikace dostupné. Napadená část je ve „speciální části“ této knihy, v... celý příspěvek > |  | Repák + řepná pálenka, 15.12.2010 Dobrý den,
překopíroval jsem vám z vlákna Destilační přístroj příslušný odkaz.: Je to host 67.167(?), z 9.11.2008, v 20:39 a tady "zkopírovaný příspěvek" : Ak robíte destilát z repy spôsobom pokrouhat a zakvasit, tak sa nečudujem, ža vám... celý příspěvek > |  | Repák + řepná pálenka, 12.12.2010 Na vlákně "destilační přístroj" byla tato problematika již řešena. Přečtěte si to. Zdravím Lojza. |  | Šípkovica ako ma to, 6.12.2010 Děkuji za odpověď, pro mne je to na druhé straně republiky, ale jistě si tam udělám výlet. Lojza. |  | Šípkovica ako ma to, 5.12.2010 Docela by mě to zajímalo, jak vekou "aparaturu" mají a v jakém složení. Díky. Zdravím Lojza. |  |
 |
|
|
|