Cokoliv přidávám do "máče", ať už je to med nebo cukr, přidávám ho rozmíchaný v malém množství vody a při vlévání do "máče" dobře promíchám. To platí vždy a u každého ovoce.
no tak to je jasné.. :-)) rozdělím to na dvě části:-)) a nechám dlouho macerovat.. :-)) ale asi bude problém s tím dlouho.. :-)) chce to prostě dlouhý archiv.. :-)).-)) a s medunkou máme velmi dobré zkušenosti.. :-)), tak ji holt zkusíme macerovat.. :-)) díky:-))
Cokoliv přidávám do "máče", ať už je to med nebo cukr, přidávám ho rozmíchaný v malém množství vody a při vlévání do "máče" dobře promíchám. To platí vždy a u každého ovoce.
já davam čtvrt litru medudo litrove sklenky a zbytek slivovice 50až60 procent, Mám to od jedne paní z jihu 90let života.Rano a večer jednu štamprličku celý život.