Příspěvky uživatele - 118.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009
Plně s vámi souhlasím, že pila řeže jen v otáčkách ale neříkejte mi že pokud potřebujete přeřezat trámeček 10x10cm, nebo na odvětvování tak vytáčíte pilu do 13500 ot když to zvladnete i při nižších otáčkách a spojka o ničem neví.Při... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 20.10.2009
Jo beru to, asi bude multifunkčnější než moje bruska za 700 kč, já s ní taky nabrousím a dokonce to i řeže. Jen mě zarazilo že i na této se musí něco dolaďovat doma.
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 19.10.2009
Podle toho co zde píše v úvodu Pedro o této brusce mi ani nepřipadá že by byla profi ale spíš dodo jako ty nejlevnější brusky, u kterých pochopím že za málo peněz málo muziky a je potřeba kutilem něco vylepšit, kromě toho že tu jde naštelovat úhel,... celý příspěvek >
Husqvarna 340, 12.10.2009
Je to hodně peněz, ale pokud na ni nebude tlačit a nechá ji ať si bere sama kolik zvládne, tak by to na ty prořezávky mohlo stačit.
Uhlikovy pistni krouzek?, 11.10.2009
Já se přikláním k tomu že to bude obyčejný litinový kroužek, a protože každý litinový kroužek obsahuje carbon neboli uhlík, tak to bude asi něco extra za co musíme platit víc, každý obchodník přece potřebuje vydělat
Chlapi, nás je tady na tom foru škoda, my by jsme se měli domluvit ,nestrácet tu čas a založit vlastní firmu a radit za peníze chvíli Dolmaru, chvíli Stihlu nebo Husqvarně možná i jiným značkám a byli by jsme v balíku 
Prostě kroužek s větším množství uhlíku, asi by mněl vydržet když to dávají i do leteckých pístových motorů.
Našel jsem na netu tohle, myslím že by to mohlo být ono cituji -fosfátování je technologie určena proto aby se usnadnil záběh pohyblivých strojních součástí.Fosfatizační přípravek obsahuje jako hlavní složku mangan a vytváří na povrchu oceli vrstvu... celý příspěvek >
Uhlikovy pistni krouzek?, 9.10.2009
Hlavní nedostatek je špatně položená otázka, uhlíkový pístní kroužek neexistuje, maximálně kroužek z vyšším procentem uhlíku, každá ocel má určité procento uhlíku a podle toho se rozděluje na lehce a těžce svařitelnou, čím má více uhlíku tím je hůř... celý příspěvek >
Pánové čtěte pořádně nepsal jsem že je to tuha ale mastnější jako třeba tuha -ten diamant by vám tam nadělal asi větší paseku asi si rozumíme ale chcete slovíčkařit
Tak to beru a omlouvám se vám?
Pochybuji že by jste si dal do dolmaru diamantový kroužek, a z čeho by jste měl válec ?
Tohle víme snad už ze základky nebo né?
Uhlíkový kroužek není jako uhlíkový kroužek, asi se jedná o kroužek s větším obsahem uhlíku, kdyby to byl čistě uhlíkový kroužek tak ho ani nenasadíte na píst a praskl by ale je jasné že uhlík má menší tření -tak jak se dnes prodávají uhlíkové... celý příspěvek >
Pane JS ke vší úctě k vám to co jste tady našel to se hodí akorát na parní stroje což odpovídá i k stáří daného příspěvku, doufám že by jste to nechtěl aplikovat i na dolmar tím by jste ho posunul opět o století zpět, pracuji na... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika