|
Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009 Plně s vámi souhlasím, že pila řeže jen v otáčkách ale neříkejte mi že pokud potřebujete přeřezat trámeček 10x10cm, nebo na odvětvování tak vytáčíte pilu do 13500 ot když to zvladnete i při nižších otáčkách a spojka o ničem neví.Při... celý příspěvek > |
|
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 20.10.2009 Jo beru to, asi bude multifunkčnější než moje bruska za 700 kč, já s ní taky nabrousím a dokonce to i řeže. Jen mě zarazilo že i na této se musí něco dolaďovat doma. |
|
|
|
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 19.10.2009 Podle toho co zde píše v úvodu Pedro o této brusce mi ani nepřipadá že by byla profi ale spíš dodo jako ty nejlevnější brusky, u kterých pochopím že za málo peněz málo muziky a je potřeba kutilem něco vylepšit, kromě toho že tu jde naštelovat úhel,... celý příspěvek > |
|
Husqvarna 340, 12.10.2009 Je to hodně peněz, ale pokud na ni nebude tlačit a nechá ji ať si bere sama kolik zvládne, tak by to na ty prořezávky mohlo stačit. |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 11.10.2009 Já se přikláním k tomu že to bude obyčejný litinový kroužek, a protože každý litinový kroužek obsahuje carbon neboli uhlík, tak to bude asi něco extra za co musíme platit víc, každý obchodník přece potřebuje vydělat |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 11.10.2009 Chlapi, nás je tady na tom foru škoda, my by jsme se měli domluvit ,nestrácet tu čas a založit vlastní firmu a radit za peníze chvíli Dolmaru, chvíli Stihlu nebo Husqvarně možná i jiným značkám a byli by jsme v balíku |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 11.10.2009 Prostě kroužek s větším množství uhlíku, asi by mněl vydržet když to dávají i do leteckých pístových motorů. |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 11.10.2009 Našel jsem na netu tohle, myslím že by to mohlo být ono cituji -fosfátování je technologie určena proto aby se usnadnil záběh pohyblivých strojních součástí.Fosfatizační přípravek obsahuje jako hlavní složku mangan a vytváří na povrchu oceli vrstvu... celý příspěvek > |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 9.10.2009 Hlavní nedostatek je špatně položená otázka, uhlíkový pístní kroužek neexistuje, maximálně kroužek z vyšším procentem uhlíku, každá ocel má určité procento uhlíku a podle toho se rozděluje na lehce a těžce svařitelnou, čím má více uhlíku tím je hůř... celý příspěvek > |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 9.10.2009 Pánové čtěte pořádně nepsal jsem že je to tuha ale mastnější jako třeba tuha -ten diamant by vám tam nadělal asi větší paseku asi si rozumíme ale chcete slovíčkařit |
|
|
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 9.10.2009 Tak to beru a omlouvám se vám? |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 9.10.2009 Pochybuji že by jste si dal do dolmaru diamantový kroužek, a z čeho by jste měl válec ? |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 9.10.2009 Tohle víme snad už ze základky nebo né? |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 9.10.2009 Uhlíkový kroužek není jako uhlíkový kroužek, asi se jedná o kroužek s větším obsahem uhlíku, kdyby to byl čistě uhlíkový kroužek tak ho ani nenasadíte na píst a praskl by ale je jasné že uhlík má menší tření -tak jak se dnes prodávají uhlíkové... celý příspěvek > |
|
Uhlikovy pistni krouzek?, 9.10.2009 Pane JS ke vší úctě k vám to co jste tady našel to se hodí akorát na parní stroje což odpovídá i k stáří daného příspěvku, doufám že by jste to nechtěl aplikovat i na dolmar tím by jste ho posunul opět o století zpět, pracuji na... celý příspěvek > |
|