|
Příspěvky uživatele - 120.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Traktor Husqvarna, 20.7.2007 Nadšení bylo když byl traktor nový, teď už je to „běžná věc“... :-). Vozík od auta mám menší, zátěž cca 300 kg (uchycení na kouli jsem musel dodělat) a nějaký jejich vozík nabízený v příslušenství má zatížení 450 kg. V zimě se půjdu podívat do... celý příspěvek > |  | Traktor Husqvarna, 18.7.2007 Nějaké články o traktoru Husqvarna se tu dají najít. Mám CTH 150 XP a zahradu cca 3800 m2 (mírný svah). Zahrada je středně členitá, sekám ji s frekvencí 6-10 dní (+-75 min.), spotřeba je do 2 l/hod. Seká to, tahá vozík od auta,… Je to funkční :-). |  |
|  | Al-ko HE 700 Laser el. nůžky na živ. plot, 11.7.2007 Taky sháním nůžky na živý plot, protože ty moje (400 mm) jsou už krátké a dnes jsem měl několik nůžek v obchodě v rukách. Zrovna tyto mi přišly jako dost dobré (na to abych s nimi stříhal dvě hodiny 2x ročně). Ještě se někde porozhlídnu a jestli... celý příspěvek > |  | Hanicka prosi muze o radu - trakturek, 2.7.2007 Jestli nebudete trvat na tom orání, tak by to mohlo dopadnout… |  | Hanicka prosi muze o radu - trakturek, 2.7.2007 To jste nás všechny šmahem odsoudila a dost neprávem :-). Osobně by mě zajímalo, jestli vůbec existuje takový stroj, který by splňoval zadané požadavky. A obecně, kdybych já něco takového potřeboval, tak bych chtěl u toho vybírání být, protože pro mě... celý příspěvek > |  | Honda HRX 537 HXEA, 15.6.2007 K tomu výkonu motoru - výrobce sekačky udává jen základní parametry motoru..., ale u sekaček jde především o kroutící moment a ten je u takovýchto motorů na otáčkách přibližně o 1/3 menších, takže se otáčky omezují asi na 80%, při záběru trochu... celý příspěvek > |  | Je nutné kupovat benzinovou sekačku za 25 tisíc?, 24.5.2007 Jestli chcete kupovat novou sekačku, tak bych se nejdříve zaměřil na to, jak upravit pozemek (alespoň v těch nejhorších místech -rotavátor, povláčet, zasít…). Nejlépe celkově tu zahradu přeorganizovat tak, aby se nemusel objíždět každý keř a... celý příspěvek > |  | zavlazovaci hodiny pro tlak 1 metr, 11.5.2007 Tak co třeba AQUAUNO PRATICO – 9V Píšou, že - jednotka je 100% prověřena a testována pro práci při tlacích v rozpětí 0,1 BAR – 10 BAR… |  | Zahradní traktor pro 14000 m2, 11.5.2007 Pozemek jsem také sekal MFkou, ale razantně jsem ho očesal - část jsem pronajal místnímu zemědělci, část zalesnil, část zamulčoval a přesázel tam okrasné keře a stromy, vytrhal ovocné stromy a zasadil 20 čtvrtkmenů tak, abych mezi nimi mohl jezdit... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor pro 14000 m2, 10.5.2007 Pořádná plocha… Je rovná nebo členitá, svah? Countax je jistě špička, ale co servis? Když se Vám nechce do HQ, co třeba Honda HF 2620 HTE pouze za 150 kkč :-). |  |
|  | zavlazovaci hodiny pro tlak 1 metr, 9.5.2007 Dal bych tam ještě jednu menší nádobu o odpovídajícím obsahu + malé čerpadlo za 200 Kč, které by načerpalo ze sudu do této nádoby a běžné digitální spínací hodiny za 250 Kč. |  | Krtek a mulčovací textilie, 6.5.2007 Chystám se položit textilii a zamulčovat větší plochu v okrasné zahradě. Zatím jsem nakoupil netkanou textilii (2 balíky 1,6*100 m), trávu kolem stromků, keřů a trvalek jsem postříkal roundapem, ale nyní nevím, jestli ji po položení a zamulčování... celý příspěvek > |  | Zahradni Traktůrek, 6.5.2007 Ještě Vám ve výběru chybí Honda… Osobně mám HQ + Kawasaki 15 HP, rozhodl jsem se pro něj proto, že mám blízko servis a taky to mají docela vymakané - 2x2 nože, na mulčování se dá jenom záslepka, hydro se ovládá pákou (lepší než pedálem),... celý příspěvek > |  | Vyvažování nože – zbytečný humbuk? , 28.4.2007 Jsem docela zručný a brousím si nůž na sekačce pilníkem, jednou za rok jemně zarovnám rozbrušovačkou (drobné zoubky zabrousím, jeden trochu větší zářez postupně ubývá) a dám nůž pro kontrolu na hladkou kulatinku. Nikdy se mi nestalo, že bych... celý příspěvek > |  | Jakou rotační sekačku?, 27.4.2007 Není důvod měnit otáčky na motoru sekačky, jsou nastavené z výroby…. Max. kroutící moment motoru je přibližně na 70% max.otáček, výkon je tam o +- 20% nižší… Ukázka grafu třeba na :... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|