Hanicka prosi muze o radu - trakturek

host - 120.110 (?)
2.7.2007 13:33
To jste nás všechny šmahem odsoudila a dost neprávem :-). Osobně by mě zajímalo, jestli vůbec existuje takový stroj, který by splňoval zadané požadavky. A obecně, kdybych já něco takového potřeboval, tak bych chtěl u toho vybírání být, protože pro mě je to radost vybírat takovou věc a stejně kdybych nějaký „velký“ dárek netechnického typu kupoval pro manželku, tak bych byl mnohem klidnější kdyby u toho byla i ona…
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 4.103 (?), 2.7.2007 10:09, zobrazeno: 22209x
Dobry den, cetla jsem vase diskuze o trakturcich a nejsem z toho moudra :). Rada bych koupila manzelovi trakturek dobre, overene znacky. Jedna se zhruba o plochu 12 000 metru, svazity i rovny teren. Potrebuji, aby to umelo v zime odhazovat snih - je tim treba protahnout zhruba 100 m cesty - do kopce. A aby se to dalo nejak upravit a mohlo to i kousek zorat. Sekat a mulcovat, sbirat travu a tak. A taky aby to bylo hezke na pohled, budu s tim tez jezdit :) Dekuji Hanicka

PK - (6), 2.7.2007 10:43
Aby se mažel neurazil, že si to nevybral sám! Auta, traktůrky a elektroniku má kupovat chlap.

host - 4.103 (?), 2.7.2007 12:23
Zrejme se vam zena nema plest do muzskych veci. Zkusim se tedy zeptat primo u prodejcu. Manzel ma padesatiny a momentalne se leci z tezkeho urazu. Zahradu miluje a bez prace na ni nemuze zit. Chtela jsem mu udelat radost a vzhledem k tomu, ze jsme spolu 32 let, vim jiste, ze neni jesitny a neurazi se. Ale kazdopadne jsem pochopila, ze tato diskuze je zrejme jen pro CHLAPY. Dekuji Hanicka

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388), 2.7.2007 12:41
Vážená pí. H. dotaz, který jste vznesla je podobný dotazu, např.na výběr osobního automobilu. Je hodně typů a hodně více či méně spokojených uživatelů. Traktůrky mají různé kombinace motorů,vybavení a z toho plynou ceny. Jestli máte zájem, tak bych to raději řešil e-mailem, nebo tel., protože to opravdu chce probrat a na  otázky reagovat odpovědí, aby se to někam pohlo. Několikrát jsem zde radil a snažil se podrobně popisovat a dotyčný se ani neunavoval odpovědět, případně jsem byl z jeho poskytných informací zaveden mimo problém a danou informaci, která byla pro radu vhodná. Můj názor je ten, že naopak mnohdy ženy potřebují tuto pro ně cizí problematiku s někým konzultovat a poradit, když to má být překvapení pro manžela, syna a pod., ale také pro vlastní potřebu a správný výběr. Proto, že hned nikdo neodpověděl nemusíte házet flintu do žita:))). S pozdravem J.S.    

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317), 2.7.2007 13:22
Neurazte se, paní Haničko, ale já bych efekt překvapení tolik nepřeceňoval. Traktůrek není kinder surprise, je to přece jen dost nákladná investice. Pokud je manžel vášnivý zahradník, jistě již kolem nejednoho vystaveného exponátu prošel a se zálibou prohlížel a možná si i virtuálně vybral. Pokud jej překvapíte jinou značkou než by si pořídil on, nebude možná jeho radost úplná. Každý chlap je (aspoň trochu) ješitný a ne vždy pochopí, že jste se při výběru radila sněkým jiným, než právě s ním. Vždyť jezdit s ním bude právě on!
   Rady od odborníků - výrobců, dovozců, dealerů, prodejců, opravců - jsou cenné, ale mají malou dírku. Směřují k tomu, co právě mají a potřebují prodat.

host - 120.110 (?), 2.7.2007 13:33
To jste nás všechny šmahem odsoudila a dost neprávem :-). Osobně by mě zajímalo, jestli vůbec existuje takový stroj, který by splňoval zadané požadavky. A obecně, kdybych já něco takového potřeboval, tak bych chtěl u toho vybírání být, protože pro mě je to radost vybírat takovou věc a stejně kdybych nějaký „velký“ dárek netechnického typu kupoval pro manželku, tak bych byl mnohem klidnější kdyby u toho byla i ona…

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317), 2.7.2007 13:43
Cítím to přesně stejně.

host - 4.103 (?), 2.7.2007 14:30
Tak jste me presvedcili :) Mozna, ze uz ma opravdu nejaky vyhlednuty, nekolikrat jsme pred tou nehodou okukovali nejake Hondy. Pujdu vybirat jiny darek.

PK - (6), 2.7.2007 14:41
Tak počkejte, až bude moct jít s vámi do obchodu, neříkejte mu, kam jedete, zavezte ho tam a řekněte mu, ať si vybere traktůrek, po  kterém touží, že to platíte. Uvidíte, že bude mít větší radost, než traktůrek, který by třeba ani nechtěl. Váš muž bude mít určitě větší radost, když si ho bude moci vybrat sám, věřte mi, my chlapi jsme jako malé děti a není větší radost, než jít do obchodu a hodinu tam sedět v traktůrcích a vybírat si.

host - 4.103 (?), 2.7.2007 15:08
To je prima napad :) jen si vezmu s sebou knizku, to bude na hodiny.Mam 150 tisic, bude to stacit? Hanka
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz