Příspěvky uživatele - 126.171

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost broskvoně, 8.7.2010
Zeptejte se toho mičurina, ten si věděl rady. Scestné mi připadá do tohoto tématu tahat olej a Maradonu, nebo se vysmívat něčemu, co neznám. Nikdo Vás nenutí komplikovat si údržbu zahrady a ošetřování broskvoní. Můžete dál používat oblíbenou chemii.... celý příspěvek >
Poznam podle nejakych indicii chudou smes?, 26.6.2009
Omlouvam se za svuj amaterismus. U sroubu zadne oznaceni neni. Na karburatoru jsem vycetl Walbro wt 547 a cislo 015. Bohuzel pres nadrz moc nevidim tak si nejsem jistej. Krovinorez je Partner B 246. R.
Poznam podle nejakych indicii chudou smes?, 26.6.2009
Jelikoz se mi motor u krovinorezu pri plnem plynu dusil, tak jsem kroutil se sroubky na karburatoru Walbro. Nyni motor dobre startuje jak studeny tak teply a uz se nedusi. Pri plnem plynu nectyrtaktuje. Da se nejakym zpusobem poznat jestli jsem... celý příspěvek >
Motorový křovinořez (do 5000,-), 26.6.2009
Pokud by vam stacil vyzinac, tak v teto cenove relaci sezenete kvalitni. Zalezi na tom jak velky pozemek chcete sekat. R.
Motor Briggs - vysátí oleje, 26.6.2009
Nejjednodusi je dle meho proste olej ze sekacky vylit. Prevratit na bok a nalevacim hrdlem vylit do misky. Zkousel jsem to odsavackou i vypustnym sroubem, ale vyliti je pohodlnejsi a rychlejsi. R.
Al-ko sekačka, 26.6.2009
Vubec jsem uvodni prispevek nepochopil. Jak napriklad pri pojezdu sekacka drnci. Jestli to je motorem, klikovou hrideli nebo nevyvazenym nozem. Mam patym rokem Al-ko 47 br a nemuzu si na ni stezovat. Sekam i 30 stupnovy svah a proto jsem si take... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika