Příspěvky uživatele - 190.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekání mokré trávy, 17.5.2010
každý máme něco, je dobré si o tom něco zjsitit, ale zase se v tom moc dlouho nehrabat :) tak hlavně, že seká jak má ;)
Sekání mokré trávy, 17.5.2010
bože vy jste tak velký teoretik, že byste měl zvážit sekání trávy jen virtuálně... vytáhnete návod nebo to prostě zkuste v praxi!
Probírka plodů, 14.5.2010
co znamená pojem "královský květ"? díky
Jak na trávník ze samých drnů?, 13.5.2010
nebo vykopat nejhorsi drny (ty nejvyssi) a srovnat dalsi hlinou do roviny a znovu osit mista, kde trava neni...
Je plánovaný řez hrušky správný?, 5.5.2010
jj, pravda. Je jen smutné, že tenhle stromek jsem si vybral sám... tedy byl zabaleným že ho nešlo skoro vidět, ale chybami se člověk učí :) na druhou stranu přes zásilkové zahradnictví mi přišla úplně úžasná třešeň (dle mého), která má větve... celý příspěvek >
Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010
a co ten základ obložit nějakými plochými kameny a udělat z toho vyvýšený záhon? Myslím, že by to mohlo být hezké, záhon na víc se Vám jistě hodí (nebo do něj přestěhujete jiný) a základ pro skleník postavíte tam, kde se vám to bude hodit... :)
Je plánovaný řez hrušky správný?, 4.5.2010 Obsahuje fotku
Zdravím Vás, stromy jsou pro mě od loňska novinkou. Přes zimu se vyřídili zající, ale zdá se že hruška roste krásně dál. Je zamazaná balzámem a jako by ji nic nechybělo. Bohužel z ní vyrostl DVOJÁK. Pravá větev je suchá a v její dolní části jsou... celý příspěvek >
Jaké je to hnojivo?, 28.4.2010
Hnojivo se doporučuje používat při aplikaci fosforu k podzimnímu předseťovému hnojení, nebo regeneračnímu hnojení ozimů. Možné použití rovněž k základnímu jarnímu hnojení s nutností dodatečného dusíkatého přihnojování plodin. Nedoporučuje se současná... celý příspěvek >
Jak okyselit vodu na borůvky, 26.4.2010
dešťovou vodou nedisponujete? Ta je slabě kysela určitě :)
Jak snížit ph půdy?, 26.4.2010
proč nepřihnojit síranem amonným? pH sníží, trávník pohnojí - pokud je to zároveň v plánu, tak v tom nevidím nic špatného :)
Lze jeste v tuto dobu sadit stromky, 23.4.2010
loni jsem to dělal podobně, také jsem nechtěl ztratit rok... stromy i přes zalévání v podstatě vůbec nerostly, část z nich měla i houbovou chorubu, ale vydržely. Letos na jaře se krásně rozjely... můj závěr: pokud máte stromky, tak je nasaďte.... celý příspěvek >
Stříhání borůvek, 13.4.2010
stříhám až po odkvětu resp. sklizni, borůvky ještě stihnou vyhnat nové výhony, které zdřevnatí a nemají problém přezimovat. Tím nepřijdu o žádnou borůvku z ustřižených větviček :) Mám na nich i staré dřevo (4 leté) ze kterého raší nové větvičky a... celý příspěvek >
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 8.4.2010
zkuste se spokojit s pískem říčním, není to to nejlepší co můžete mít, ale postačí... navíc je ho všude dost a je celkem levný.
Pískování pomocí sypacího vozíku?, 26.3.2010
já to dělal včera tím složitejší postupem: sekačkou co nejníž (u mě 25mm), vertikutator (co nejníž), písek promíchaný s kompostem a popelem ze dřeva (6:1:0,x) a rozhrnutý latí... nahoře pocukrovaný novým semínkem trávy (spodní vrstva není moc hustá)... celý příspěvek >
Kruhové fleky shnilé trávy v trávníku, 4.3.2010
já bych se zase tak té chemie nedržel... jednou na to všichni chcípneme. mám na zahradě to samé a stačilo vzít hrábě, travička je najednou jak na podzim, ale suchá místa samozřejmě nevzkřísí, jen pomůže vyschnutí plísně a její ukončení.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika