Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vrba hakuro nishiki - zasadit a ostříhat?, 5.6.2010
Dobrý den. Teď už bych to nechal tak, protože je červen, tak ať Vám pořádně zakoření. Ale jinak se nebojte to fest stříhat, budete ji mít pěkně košatou. Stanislaw
Jak rozeznat cibulky tulipánů od narcisů?, 4.6.2010
Dobrý den Hanko, asi základní rozdíl je v tom, že cibulky tulipánů jsou v takové hodně tmavé suknici, která jde zcela bez problémů odstranit a zbyde Vám jen bílá tulipánová cibule. To narcisky nemají. A další asi důležitý rozdíl je v tom, že cibulka... celý příspěvek >
Druh Jeřábu, 3.6.2010
Dobrý den. Řekl bych, že se jedná o Sorbus aria "Magnifica", čili jeřáb muk cv. Ten je velmi vhodný do uličních stromořadí a na podobná místa, odkud je ta fotka. Sorbus alnifolia jsem nikdy neviděl vysazovat a ani neznám školku, která by ho... celý příspěvek >
Javor babyka, 2.6.2010
Děkuji Vám za přání. Přiznám se, že já bych to tak blízko k sobě nikdy nedal. Už jsem tady psal co mě učil pan profesor ze sadovnictví. Účel, účel, účel a pak to udělejte pěkné. Tím chci naznačit, že i živý plot je takový běh na delší trať. Dle mého... celý příspěvek >
Javor babyka, 2.6.2010
Dobrý den, cena Vašich rostlin nemusí být pro školku likvidační, protože jich pěstují mraky a hromadně se to velmi dobře ošetřuje. Přeci jen je to semenáč, takže start je kvalitní. Javor mléč a javor babyka se moc srovnávat nedají.  Babyka roste... celý příspěvek >
Potřebuji zjistit název květiny, 1.6.2010
Spathiphyllum wallisii - toulcovka kolumbijská
Co sežralo a obalilo Kalinu, 1.6.2010
Dobrý den paní Marie, pokud si matně vzpomínám, tak až čtvrtá generace mšic jsou létavky, takže ty první by se asi měly líhnout na keři. Osobně bych dal teda pozor na to, abych se jich v průběhu vegetace dobře zbavil, na což spolehlivě zabírá to, co... celý příspěvek >
Co sežralo a obalilo Kalinu, 1.6.2010
Dobrý den. Toto je poměrně známý jev u Viburnum opulus, což je kalina obecná. Sice netuším jaké jsou to housenky, ale takto trpí rostliny hlavně na suchém stanovišti. Tahle kalina chce totiž stanoviště vysloveně vlhké jako v přírodě. Stanislaw
Úplný amatér - čím zbavit zahrádku všeho zeleného?, 1.6.2010
Dobrý den. Já jen doplním, že i pod asfaltovou lepenkou nechanou rok na místě a následně odstraněnou Vám potom znovu vyrostou vytrvalé plevele, což asi znáte třeba ze stavby, kdy se odstraní třeba hromada vybouraného odpadu a za měsíc už tam rostou... celý příspěvek >
Bobkovišen, 1.6.2010
Dobrý den Paní Konvalinko. V předešlém příspěvku jsem psal o průběhu zimy, což může skutečně znamenat, že se někdy tak začnou střídat teploty, že i poměrně mrazuvzdorné rostliny budou poškozeny. Což ostatně napsal ten další pán o svém Buxusu. A asi... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht 143, 1.6.2010
Naprosto přesně. Mám tenhle HECHT 143 BTS, který rozložím do kufru auta. Není to SOLO co jsem měl před tím které stálo 15000Kč, ale na to co sekávám nyní to bohatě stačí. Před týdnem jsem sekl skoro 1000m2 vysoké trávy a za necelé 3 hodiny s... celý příspěvek >
Bobkovišen, 1.6.2010
Dobrý den. Nechci se zastávat žádného marketu, ale někdy skutečně může být takový průběh zimy, že namrznou dřeviny, u kterých se to ani nepředpokládá. A ta letošní byla právě taková. Stanislaw
Prosím o pojmenování rostliny, 1.6.2010
Dobrý den. Pravděpodobně je to Cotoneaster praecox, čili skalník raný. Velmi podobný je Cotoneaster adpressus, což je skalník přitisklý, ale ten je dost plazivý. Pokud jsou nasázeny jen půl metru od sebe, je to zbytečně blízko, stačí spon 1 metr.... celý příspěvek >
Nějaká slivoň?, 31.5.2010
Dobrý den. Jedná se o Prunus mahaleb, čili mahalebka obecná. Pěkná výsadba, hned tak se to nevidí. Stanislaw
Pěstování rozmarýnu, 23.5.2010
Také mi párkrát rozmarýn v minulosti uhynul přes zimu, než jsem se ho naučil pěstovat. Rozmarýn přes zimu potřebuje světlo a nižší teplotu ideál je 10 st celsia, což je možné když má někdo prosklenou verandu nebo lodžii.  V místnostech které... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika