Javor babyka

host - 180.2 (?)
2.6.2010 18:21

Děkuji Vám za přání. Přiznám se, že já bych to tak blízko k sobě nikdy nedal. Už jsem tady psal co mě učil pan profesor ze sadovnictví. Účel, účel, účel a pak to udělejte pěkné. Tím chci naznačit, že i živý plot je takový běh na delší trať. Dle mého to nemusí být hned super, ale mělo by to dlouho vydržet super. Ale budete vidět, jak to bude houstnout, přeci jen je to babyka, ta snese opravdu hodně. Ať se daří přeje Stanislaw.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 180.2 (?), 2.6.2010 18:21

Děkuji Vám za přání. Přiznám se, že já bych to tak blízko k sobě nikdy nedal. Už jsem tady psal co mě učil pan profesor ze sadovnictví. Účel, účel, účel a pak to udělejte pěkné. Tím chci naznačit, že i živý plot je takový běh na delší trať. Dle mého to nemusí být hned super, ale mělo by to dlouho vydržet super. Ale budete vidět, jak to bude houstnout, přeci jen je to babyka, ta snese opravdu hodně. Ať se daří přeje Stanislaw.

host - 75.238 (?), 9.4.2011 21:36

Dobrý den, reaguji na Váši zprávu, že jste koupil kontejnerovou babyku 150-180 cm vysokou za 30Kč. Chci se zeptat kde jste to koupil, protože já jsem kupoval javor babyku přes zahradnictví STARKL a tam mi poslali tři ubohé rostlinky za 74 Kč a to byly zaschlé pouze 30 cm vysoké a slabé jak větvička. Mám obavy, že se mi ani neujmou a budu je muset kupovat někde jinde. Proto Vás žádám o radu kde jste je koupil.

Jinak jsem je zasadil koncem března asi tak 60 cm od sebe a teď čekám co se bude dít. Také nevím jak moc je mám zalévat a čím je hnojit? Děkuji a budu rád když mi někdo poradí. Libor

host - 72.86 (?), 23.6.2011 9:08

"Starkl podvodník"?

On u něj v dnešní době ještě někdo něco kupuje?!? Vždyť máte na výběr tolik zahradnictví a okrasných školek!

Toto prostě nepochopím.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025