Zlomené rajče v půlce
|
|
 |
 |
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 86.111 (?) 5.6.2012 15:55
Když jsem byl malé dítě, tak jsem slyšel mou babičku, jak říká, že když ona byla malé dítě, tak slyšela od své babičky, že kdysi žili lidé, kteří říkali, že v takovém případě, se někdy stane, prý ale skoro vždy, že takové zlomené rajče znovu obrazí a netřeba ho vyhazovat.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 174.239 (?), 5.6.2012 15:47, zobrazeno: 25909x
Zhrozil jsem se, když jsem přišel na balkon :(
V půlce zlomené rajče, takže je na vyhození, Zrovna to bylo rajče na které jsem sázel, velký květináč, atp...
Měl jsem příliš malou tyčku? Vím, že byly strašně vichry, ale nečekal jsem, že se může zlomit, ach jo :(
|
|
 |
|
 |
 |
|
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 86.111 (?), 5.6.2012 15:55
Když jsem byl malé dítě, tak jsem slyšel mou babičku, jak říká, že když ona byla malé dítě, tak slyšela od své babičky, že kdysi žili lidé, kteří říkali, že v takovém případě, se někdy stane, prý ale skoro vždy, že takové zlomené rajče znovu obrazí a netřeba ho vyhazovat.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 216.226 (?), 5.6.2012 16:04
Ovšem je třeba dát k rajčeti tyčku do výšky, do které doroste, případně do které ho necháme dorůst. Takhle by se zlomilo časem stejně, vítr nevítr. Je tady spousta fotografií tyčkových rajčat i s tyčkami, na záhonech i v nádobách, proč si je tazatel, probůh, neprohlédl?
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 140.163 (?), 5.6.2012 17:11
Jestli dobře vidím, na obrázku stále ještě zlomená část visí na stonku. Co ji tak zkusit narovnat, omotat páskou a pevně vyvázat k opoře? Když nesroste, tak z nejvyššího zálistku pod zlomeninou zapěstovat nový výhon? Jak prosté.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 50.2 (?), 5.6.2012 18:13
vyselo na par mm uz jsem to odstranil. Mam to tedy takto nechat zalevat a ono z toho mozna neco bude?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 174.239 (?), 6.6.2012 2:28
bohužel to co se ulomilo jsem vzteky vyhodil :(Takhle se to také v hlíně chytně ta spodní část?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |