Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?
|
|
|
|
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3341) - 5.149 (?), 13.2.2014 14:36
Já bych ještě přidal, potom deset dní ještě leží v Supermarketu než je vy koupíte a nějaký ten den než je sníte. A toto musí ta rajčata vydržet. Pochopitelně i v Almerii se pěstují lepší rajčata, ale ty jsou méně úrodná a nesnáší delší dopravu, náročnější na pěstování. Každý ví, že jen cesta ze zahrady může mít pro některá rajčata a stejně tak i ovoce fatální následky (většinou pro ty chuťově lepší). Prostě ještě se nevyšlechtilo rajče, které by mělo všechny výborné vlastnosti. Možná se ti mladší dočkají, ale pochybuji.
Mr Big
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 18.68 (?), 13.2.2014 15:40
Dobrý den pane Big. Prosím o jakých fatálních následcích to píšete? Co se rajčeti stane, když ho půjdu utrhnout a nechám ho klidně někde den ležet? Vůbec nic. Podle jakých kritérií doma sklízíte ta rajčata? To skutečně počítáte dny od opadu okvětních lístků u každého rajčete až do vybarvení? Pěstoval jsem i 50 rostlin a vždy jsem jen přišel a bafnul to, které bylo vybarvené. A když to začalo vše plodit, tak jsem velké přebytky dal do velké kartónové krabice a dal před dům s visačkou, ať každý zadara ochutná. Stanislaw
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 213.119 (?), 13.2.2014 23:13
Španělé a Portugalci ale takové ovoce a zeleninu nežerou.Znají to.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 59.226 (?), 12.1.2020 21:13
Zdravím,
jaký máte zdroj na semínka odrůdy Sladkaja děvočka? Dají se koupin na netu?
dík
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 9.2 (?), 19.2.2014 15:12
Dobrý den ať dělám co dělám, tak devočku nemohu v jejich nabídce najít. Ale to už bylo i v diskuzích řečeno, že ji nemají (zatím?). Já jsem si už objednal někdy okolo vánoc a semena už mám dávno doma. Místo děvočky jsem objednal Nastju slastnoju. Bohužel ani ta mi ještě s asi dvěma odrůdama nepřišla i když ji měli v nabídce. Dál jsem se po tom nepídil. Poštovné bylo za devět položek 5.83 eura. Václav.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 45.194 (?), 19.2.2014 16:26
tento týden v nabídce byla.Mám objednánou a asi 12 dalších tak jsem zvědavá, hlavně se těším na Japanese Trifele Black no nechám se překvapit dám vědět
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 234.228 (?), 19.2.2014 22:08
Stále je v nabídce, ve skupině středně rostlá rajčata. V.L.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|