Sadíte už ven rajčata a papriky?
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 235.208 (?), 19.4.2011 12:42, zobrazeno: 34068x
Je a dle předpovědi i bude krásné počasí a přemýšlím, jestli ven už zasadit rajčata a papriky... Jak jste na tom vy? Máte už něco venku?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 184.220 (?), 19.4.2011 20:35
Ja som si v marci kúpila 3 planty rôznych paradajok, neodolala som také nemám, mali ich vonku, bola zima, v noci okolo nuly, vyzerali otužilo, tak som ich rovno zasadila./Pokusne, každý mi vravel, že som sa zbláznila, že neprežijú./ Síce mimo záhonu, aby mi náhodou nenakazili ostatné, pár lístkov som neskôr odtrhla, nie sú veľké, ale vyzerajú zdravo a dokonca jedna už začína kvitnúť.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 4.48 (?), 19.4.2011 20:52
řeší se to každý rok... kam spěcháte??? přijde mrazík a rajče vám sice třeba přežije, ale zarazí se a skoro neporoste!
není co urychlit... raději je za oknem nebo kde je máte přesaďte do větších nádob a v klidu počkejte na už stabilní počasí, ideálně po zmrzlých! dělá se to tak už po generace... nač riskovat?
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 198.156 (?), 19.4.2011 21:49
Tak, tak,klídek a žádný spěch:-)Pohrejme si s roubováním okurek.Já vím, za oknem moc místa néni.Do folníku sem to už risknul z velkého množství sazenic taky, ale ty oči furt na teploměru, to jsou nervy:-D Chce je to otužovat, ale né jim jít po krku.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|