Rajská jablíčka 2023
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 13.3.2023 12:02
Pane P.P., vy jste horší než ta doktorka přes hubnutí a zdravé jídlo, která má pořad v televizi. Tuhle jedné paní vyházela údajně všechny zavařeniny třešní, že když třešen kousek čouhá nad roztok ve sklenici, není sterilovaná. :-D A takový lidi vzdělávají náš národ... Já už zavařuju pouze na sporáku do kterého si nasbírám v lese klest...
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 13.3.2023 12:05
...a to tvrdé ý je tam záměrně, jako natvrdlost.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 19.3.2023 16:57
Pane PP, já jsem podivín..., ale kdybych otevřel zahradní pizzerku pro kolemjdoucí, budou všechny ty protlaky a kečupy pryč za týden. Jak se říká, každý hospodský je nějak divnej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 19.3.2023 17:52
Dal jsem klíčit další semena rajčat pro strýčka příhodu, sice nevím jak se jmenují, ale jsou z nich výborné omáčky nejen na pizzu ale i do tortill! Těch dvanáct kousků co mám by bylo přeci jenom málo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 19.3.2023 18:32
Protože by tu naši pouliční partičku, která chodí postávat k jednotlivým barákům jako že tam je to jejich, tak jako si pejskové chodí počůrat patník, trefil šlak, a já je nechci mít na svědomí. Navíc lidi kteří by na tu pizzu přišli by pak nějací dobráci akorát tak šikanovali...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 19.3.2023 19:13
Tady nejde o sledování pane PP. Tady jde o bouchání do oken a pokřikování a ne v jednom případě. To mám být jako oni? Když nějakej vychoš z pastáku nahecuje klučiny, aby dělali to co on nemůže...? Ale to nepatří do této diskuse. ;-) Takže já si s nikým nehodlám vyřizovat účty tím, že si nakam někoho budu zvát na pizzu, aby pán z ulice měl strach, že už k němu nikdo na stavění máje nepříjde na táborák.
|
|
|
|
|
|
|
|