Pampeliska a jitrocel, takovy krasny rostliny, lecivky. Proc bych je nicil, ja si je hyckam a mam z nich radost. K cemu travnik jako koberec, vzdyt je to nuda na to koukat. To pulmetrovej jitrocel s jeste vetsimi kopi, radost pohledet.
Pampeliska a jitrocel, takovy krasny rostliny, lecivky. Proc bych je nicil, ja si je hyckam a mam z nich radost. K cemu travnik jako koberec, vzdyt je to nuda na to koukat. To pulmetrovej jitrocel s jeste vetsimi kopi, radost pohledet.
No, když v tom lítají tři třicetikiloví psi, tak už to taková paráda není. Ono se to potom docela blbě seče, navíc jsme bezkrálíkoví a co s tím senem, z 2500 m² je toho docela hromada. Ale to jsme naprosto OT
Nee, to fakt nehrozí, že bychom to nechali vyrůst na seno. S těmi psy se to nedá, strašně to ušlapou a zválejí, navíc jsou pak plní klíšťat... Holt máme nakrátko sestřižený pampeliškový trávníček
Nafťáci si v zahradách asi 100 m vzdušnou čarou postavili vrtnou věž nad 3 km hlubokým ropným ložiskem, a tak jsem si říkal že by z toho mohlo něco kápnout. Nakonec se však jednalo o zakonzervování starého vrtu někdy ze šedesátých let, po dvou měsících se plošina odvezla, panelová cesta rozebrala a já do "Družby" vysadil rajčata.
Zase nic, žádný petrolejový princ ze mne nebude a tak to snad dotáhnu alespoň na toho rajčatového.
Tak to u nás na jihu se už oteplilo (viz první snímek), teplota v obýváku je už na jednadvacítce . Paradoxně se snad venku daří lépe citrusům než rajčatům.
Rajčata vysazená již dříve venku v květináčích rostou oproti skleníkovým více do šířky, mají mohutnější ale zároveň křehčí stonky, které se velmi lehce po vyvázání lámou. Je poznat rozdíl i mezi rostlinami v zemi a v květináčích, zem je studená a tak ty květináčové rostou více (pokud tedy rostou).
Krása, Mirku, krása. Mně ještě ani nekvetou. Ale jdu se podívat ven, už neprší, tak jestli to trochu oschlo. Jinak topím v baráku pořád. Předloni jsme si dali kondenzační kotel, vraceli nám a letos jsem doplácel 6000.