Rajčata do skleníku
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 47.105 (?), 5.5.2013 12:40, zobrazeno: 14550x
Dobrý den chtěla jsem se zeptat není moc brzo na vysazování rajčat do nevytápěného skleníku? Budu vděčná za každou radu děkujii :D
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
kastef - Stříbrný Zahrádkář (262) - 138.131 (?), 5.5.2013 14:23
taky už to mám ve foliácích, jsme ale 27Om.n.m-ovšem v údolí.kde bývá o něco chladněji, než v 1O km vzdáleném městě, vše je u nás o týden opožděné, když je u nás 3O cm sněhu, tak tam 5 cm, ale s deštěm je to opačně, ve městě a okolo ve vesnicích když leje, u nás nic, ale když něco přijde obyčejně to je hrůza, voda pak teče se svahů dolů, a máme vše zničené... tak doufám, že mi to něco nespláchne-toto ale tak spíš koncem května, začátkem června.Mrazíky ovšem míváme jen jednou za pár let.Letos si myslím, že to s těmi zmrzlími nebude tak hrozné, zatím to vypadá že nebudou.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
vocho67 - Stříbrný Zahrádkář (117) - 228.173 (?), 5.5.2013 21:48
Nechápu, čeho se bojíte. Podobné obavy jsou vhodné pro konečnou výsadbu ven. Nikoliv, pokud jde o skleníky. Budete-li čekat déle, tak skleník už v tu dobu na rajčata nepotřebujete.
Ve skleníku mám také vše, včetně melounů. Venku už je taky několik rajčat a zatím rostou.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
PeterNR - Stříbrný Zahrádkář (306) - 0.179 (?), 5.5.2013 22:33
Veľmi záleží od polohy, napr. u nás je už všetko (paradajky, papriky, cukety...) vonku na záhonoch. Vy ste vysoko, záleží aké veľké riziko u Vás hrozí. Ak máte zásobu priesad tak časť môžete vysadiť, a keď prežijú, budete mať úrodu skôr.
Peter, Nitra
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|