Rajčata 2024
|
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3007) - 208.138 (?), 30.11.2023 17:57
Dorazil. Paráda. Mažu.
Milan HP
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3007) - 208.138 (?), 30.11.2023 17:58
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3007) - 208.138 (?), 30.11.2023 9:27
To mě nenapadlo. Takže: moje křestní jako jedno slovo s danicek, tečka, pf na "soupisu položek". Dejte vědět až to přečtete, já to smažu.
Milan HP
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 244.25 (?), 30.11.2023 12:52
=D, já si myslel, že jste to vy v komentářích cca 2 roky zpět =D...
https://izahradkar.cz/casopis-zahradkar/zahradkar/protiplisnove-odrudy-rajcat-kratit-vrcholovy-vyhon-ne/
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3330) - 62.34 (?), 4.12.2023 13:46
Dnes jsem vysel sedm zbývajících odrůd určených pro nízké pařeniště. Pokud jde o ty partenokarpické odrůdy, tak v tom kelímku kde mám čtyři různé odrůdy došlo opravdu tím svícením (3 dny po čtyřech hodinách, víc jak 10 kLx) k viditelnému zlepšení oproti ostatním, které zůstaly na parapetu. Rozhodl jem se, že už dnes dám večer pod světlo všechny ty kelímky, Nikam zatím nespěchám a tak opět jen na čtyři hodiny.
Vladimír
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3007) - 208.138 (?), 4.12.2023 20:07
Dobrá práce. Vypadají krásně silné a o to jde. A silné jsou proto, že, majíce funkční pravé lístky a světlo, mají dost energie rozvíjet kořínky. Čím jsem starší, tím víc věřím principu, že úspěch rostlin se odvíjí od dostatečného kořenového systému. Ergo přiměřeně fosforu a draslíku, méně dusíku. Cererit 8-13-11 je optimální, ale to Ty dobře víš. Kdybys měl kontrolní vzorek jen na denním světle, dostal bys vyčouhlíky se slabými kořínky. Zvlášť při těch teplotách. Tedy si to aspoň myslím. Jsem ale toho názoru, že 16 hodin je zbytečně dlouho. Pravda, Ty s těmi 5W si to můžeš dovolit a ničemu to neškodí, takže to ber jen jako poznámku na okraj.![wink wink](/obrazky/smajliky/wink_smile.gif)
Milan
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![zahrada.cz](/obrazky/bannery/zahrada_wp_603.png) |
|