první vlastní výsev rajčat
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 155.12 (?), 12.3.2010 14:34
Já vysazuji běžné polní odrůdy po dvou stále (AMY, Vlasta...). O pohlaví rostlin tu nebyla řeč, dělám to z důvodu vzájemného podpírání rostlin. Velkoplodé papriky sázím po jedné. Mirek
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.140 (?), 12.3.2010 15:10
Suhlasim s p.xxx.155.12, tiez papriky sadime po dvoch, a o ich pohlavie sa nezaujimame. ;- Ked fuka na poli silny vietor, nezlomi ich tak lahko. Preto mi to ako " pěkná blb.. " nepripada. Okrem ineho sa nam osvedcilo, sadit ich do jarkov ako zemiaky(=brambory). ___pooh.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 145.195 (?), 21.3.2010 7:53
k paprikám ve dvou pro to aby se podpíraly-kravina-lepší je koloík papriky po dvou méně plodí (jen každá z jedné strany)
toť vše a to že vaše maminka zahradničila nic neznamená
váš zahradník profesionál s maturitou (maturita Praha 9 r.1984)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
micuko - Zlatý Zahrádkář (712) - 19.201 (?), 21.3.2010 20:36
Ano máte pravdu, nic to neznamená, to že moje maminka zahradničila, důraz byl kladen víceméně na slovo "kdysi".
Tady na zahradě je jistě spousta lidí, kteří nemají maturitu, ale jsou příjemní a zdvořilí.Přeji krásný pohodový večer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
micuko - Zlatý Zahrádkář (712) - 19.201 (?), 21.3.2010 21:05
Ahojky Mirku, Vy jste taky rejpálek, co?Nic ve zlém, patříte mezi mé oblíbené, ráda čtu vaše příspěvky.Jen malé vysvětlení, nemyslela jsem to mluvnicky, nejsem bez chyb a tak nemůžu házet kamenem, ale slovo jako takové.Co se kdysi, tak je dnes špatné... To jen na vysvětlenou, aby to třebas někdo nepochopil jinak.Tož hezké večér.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|