Papriky 2025
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.103 (?) 15.1.2025 12:20
Mně stále vrtá hlavou, kde by se semena tykve fíkolisté, tedy té, co vytvoří plody a v nich dozrají semena a při hledání na internetu na mě vyskočil eshop pana Tomáše Trejbala, prirodnizahradytrejbal.com, který nabízí biosemínka z rakouského eshopu a píše, že jde semena tykve fíkolisté jsou bio a dělají plody. Předpokládám tedy, že nejde o vyšlechtěný klon určený k roubování. Tak kdo by měl zájem, může si je koupit. Walter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2953) - 208.138 (?), 15.1.2025 21:34
Ahoj Waltře. Ty mě znáš, takže víš, že jsem pro každý hokus pokus. Ale než se do toho pustím, je něco zvlášť atraktivního na plodech téhle dýně? Ty's ji kdysi měl a plody ochutnal. Je chuťově lepší než třeba Hokkaido? Dá se i jinak zpracovávat?
Sranda musí bejt, ale ne nutně za každou cenu.
Milan
|
|
|
|
|
|
|
walter. - Diamantový Zahrádkář (1992) - 168.103 (?), 15.1.2025 22:50
Ahoj Milane. Při současných cenách semínek k roubování okurek a melounů prodávaných distributory, 15 semínek za 50 korun, nezřídka někoho napadne, že si zkusí vypěstovat semínka vlastní. A narazí, rostlina mu roste do zelené hmoty, ale nedělá plody, tím pádem nejsou ani semena. Protože současné prodávané vyšlechtěné klony tykve v našich podmínkách plody nevytváří.Tykev jsem ochutnal, ale za mě to není k jídlu, takže zůstalo jen u využití semen. Ale je to jen můj názor, vždyť víš, že já na dýně moc nejsem. Ale semínka jsou chutná a dobře stravitelná. Jen to odstraňování mazlavé dužiny ze semen ručně je za trest. Takže já bych se do pěstování nepouštěl, byla to jen nabídka pro ostatní, kteří řešili, proč TF nedává plody a semena.
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2953) - 208.138 (?), 16.1.2025 16:49
Dík. To byl jen takový okamžitý nápad. Zrušeno.
Milan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opravda suché dřevěnné podlahy | 0:27 | |
|
Opravda suché dřevěnné podlahy | 14.1.2025 | |
|
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 8.1.2025 | |
|
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 8.1.2025 | |
|
Nová stodola | 6.1.2025 | |
|
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 3.1.2025 | |
|
|
|
|