Tak se mi dnes podařilo zasít papriky a chilli. Chilli jsem omezila na jemně pálivé a pár pálivých kolem 100tis SHU. Takže šlo do hlíny:
Sladké: Granova, Kaskada, Sandra, Ontara, Topepo Giallo, Colour spectrum mix, Mini orange, Amyka F1, Gourmet, Ramiro.
Chilli: Bird´s eye, Cayenne (Long slim, Thick, klasické), Fresno supreme, Barbere coffe brown, Large red cherry, Black hot hungarian, Pusa Jwala, Banana sweet, Ciliegia piccante (Satan kiss), Super chilli, Pot Balck, Numex Big Jim, Jalapeňo (Conchos, Goliath F1, Numex lemon spice, Telica, Jalastar, Numex primavera, Tam, Farmers, Purple). S těmi Jalapeni jsem to přepískla schválně, jsou výborné chuti a dají se použít jak na gril, plnění, tak při vaření nebo zavařování. Dobře plodící a prospívají i mimo skleník. Asi 20 odrůd jsem se rozhodla letos nepěstovat. Jsou více pálivé a omáček mám dost.