Kdybych viděl jen ten druhý snímek tak bych se přiklonil spíše k variantě spálených mokrých konců od slunce, ale ten malý list na prvním snímku, nevím, nevím...
Prosím o radu. Jsem nováček. Postavili sjme si baráček a první ci jsme udělali je skleník. Vykopal jsem hlínu do 65cm, 30-35cm jsem dal koňský hnůj a zbytek jsem dosipal kvalitní prokátrovanou zeminou. Doma jsem si předpěstoval saznenice a hurá do skleníku. Mám 3 rostlinky salátovky. rostou rychle, ale na jedné z nich začaly osichat nejnovější lístky. Co stím?
to osychání mi připadá že jsi zaléval po listech přes den, kdy je vedro a jsou spálené, nech to tak a uvidíš, okurka pustí další, když bude vzrostlá, můžeš je opatrně odstřihnout.
Na herbicid se mi to nejeví. Buď je to spálené nebo nějaký živočišný škůdce, že by vrchol poškodil v raném stadiu??? Klopuška?? Sama jsem nikdy klopušku neviděla, ve skleníku od ní poškození neměla, ale kdysi se to zde řešilo. J.
Kdybych viděl jen ten druhý snímek tak bych se přiklonil spíše k variantě spálených mokrých konců od slunce, ale ten malý list na prvním snímku, nevím, nevím...