Dle počasí, zhruba po 14 dnech, max. 3x. Vloni mi zabral Ridomil na propuknuvší plíseň na rajčatech. Preventivně jsem většinou stříkal Kuprikolem ale vzhledem k počasí jsem letos začal přímo Acrobatem. Mirek
Dle počasí, zhruba po 14 dnech, max. 3x. Vloni mi zabral Ridomil na propuknuvší plíseň na rajčatech. Preventivně jsem většinou stříkal Kuprikolem ale vzhledem k počasí jsem letos začal přímo Acrobatem. Mirek
pokud ty sazenice seženete, tak staré okurky vyhoďte a dejte nové a hned to hlídejte a i preventivně stříkejte! nová okurka bude rozhodně lepší než stará vyléčená...
tak já nevím.to, co mají ty okurky, mají i cukety... tak krásně mi rozkvetly a pak buch, květy zhnědly a čau.no nic, zkusím stříknout a uvidíme, v pátek koupím nové sazenice a třeba z toho něco bude
Souhlasím s panem PP.. Nejde ani o plíseň okurkovou na okurce ani o plíseň rajčatovou na rajčeti. Mohlo by jít o popálení např. sluncem, postřikem či hnojivem. Nevím co to je, ale ty dvě plísně to nejsou. Proč to stříkáte, když nevíte co to je? J