Odrůda rajčete
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 16.70 (?), 9.1.2010 20:55
Chuťově nejlepší je rajče datlové od firmy Moravoseed, ale nemají semena. Z rajčat 100-120gr je chuťově nejlepší Pedro F1. Nevýhoda, že je polorané atak venku dozraje maximálně 6 vijanů.Ranější je Dagmar F1.Testujeme pro firmy asi 100odrůd rajčat, ale tyto nám vycházejí nejlépe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 191.35 (?), 24.1.2010 15:37
Mně se vloni chutnala Bejbino /výborná rajčatová chuť, nejsou tak malá, jak se zdá na obrázku/ a Torino F1. Dnes jsem koukal na semínka v OBI a tyčková, venkovní, raná a k tomu ještě F1 v podstatě nemají. Všechno je určeno pro skleník a jen výjmečně v teplých oblastech i ven. Torina jsem koupil někde v zahradním centru, mají jiného dodavatele semen. Letos mně přišla semínka Black Zebra a Feuerwerk z Německa, tak jsem zvědavý, jaká budou. Ještě jsem měl předloni odrůdu Sláva Porýní /dá se běžně sehnat/, ta je velmi kvalitní, vzrůstná, ale bohužel je pozdní.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 93.15 (?), 25.1.2010 10:10
casu je na rajcata dost... teda pokud mate vytaúeny sklenik tak muzete zacit uz ted... ale rajsky staci koncem brezna ci zac.dubna... spis papriky a lilky ty jsou od unora do brezna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|