Obří masitá rajčata
|
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 41.143 (?), 10.4.2013 19:08
ale byla příšerně moučná
No právě, v tom to je - to jsou bifteková neboli masitá rajčata.
To nejsou Tornáda, Start, Pedro a jiné nesmysly.
Bifteková rajčata se dobře kráji, štáva necáka, jsou výtečné v kombinaci s chlebem a máslem.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
pefito - (47) - 49.182 (?), 10.4.2013 19:36
ale ta by mucnata byt nemala
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
kastef - Stříbrný Zahrádkář (262) - 138.131 (?), 10.4.2013 20:21
no každému chutná něco jiného, u nás sou lidi zvyklí spíš na ty š´tavnaté odrůdy.Můj chlap třebas rajčata miluje, ale úplně ke štěstí mu stačí 1O ks Startu nebo Slávy Porýní, a úplně nejlíp cherry rajčátka... nějaké ty extra věci pěstuji pro sebe, on to nejí, včetně San Marzana, ty mám jen na mražení a tepelnou úpravu a dávám je jen obrok.Prostě si udělám vždy radost něčím trošku jiným, ale úplné rarity nepěstuju, spíš ne úplně běžné, ale osvědčené věci.Třebas biftekáče když už by pro nic pěstuju aspoň sem tam pro to jak vypadají, prostě je to nádhera.Ale jinak Star, Tornádo,nejsou nesmysly, jak tu někdo před chvílí psal, jsou to dobré, osvědčené věci, přizpůsobené našim klimatickým podmínkám, plodné a výnosné, žádná rarita obyčejná rajčata, ale chutná, s jistým výnosem.U mě tvoří základ, přece jen, člověk musí i famílii trochu nasytit, a tohle je jistota... U těch biftekáčů lidi čekají, že to bude chutnat prostě jako velké Tornádo a pak sou zklamaní, holt prostě chce to zvyk, každé rajče se hodí na něco jiného.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|