mě suchá rajčata nevadí, to že je ranné je plus, jinak ty podlohlé rajčátka, asi nebyly ildi, ale spíš to připomíná tvarově Taiko.
Jinak mám letos 6 odrůd, různé typy, základ je Start, a Stupické, a pak pár semen od každého, Perun,Albertovské žluté.Býčí srdce.Tumbling T.Y.
Semínka mívám na několik let, protože mám místo na max.2O rostlin plus pár truhlíků, takže až spotřebuju, koupím známý základ, Start,Tornado.Sláva Porýní, něco z tohoto plus různé zajímavosti, co se mi líbí, i když to nenadchne kolikrát, spotřebuju třebas zmražením, nebo rozdám.Semínka dávám i prošlá a vždy vpořádku vyklíčily...
bohužel ob rok je u nás dost plíšeń,střídá se to pravidelně, takže odrůdy masitých rajčat dávám míń,protože sou náchylné.
Jinak nejvíc odolné proti plísni byly vždy drobnoplodé odrůdy, plus paprikové rajče typu S.Marzano, které ovšem manžel nesnáší, ale je opravdu mimořádně odolné, ono je spíš na vaření, ale když nic jiné není, určitě je na jídlo lepší než z obchodu.Minimálně salát z něj jde udělat dobrý.