Nejchutnější rajčata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 5.149 (?), 2.9.2012 11:18
Jen jedna připomínka: Orkádo nemůže být kříženec žádného hybridního rajčete, to znamená ani Tornáda a Startu. Jinak žádné nejchutnější rajče neexistuje a je na chuti každého, které rajče mu chutná a zda zde na webu svůj názor presentuje. Dle kladných hodnocení je vidět, že každý si to své rajče najde- pro ostatní je to pak zpráva, že existuje další rajče, které by si mohli zkusit pěstovat. S pozdravem
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 5.149 (?), 2.9.2012 16:52
Omlouvám se, když jsem to psal, tak jsem si nevšiml, že ten příspěvek jste psal vy. Až jsem to odesílal, tak jsem si toho všiml a už jsem nic nechtěl opravovat. Jinak nepíšu nic jiného jen že každému chutná něco jiného, a že má právo o tom informovat a inspirovat ostatní, třeba i tím, že mu chutná Orkádo. Já také píši co mně chutná a nechutná a myslím, že je to vpořádku. Pokud jde o rajčata tak mne to baví, říkám své názory a očekávám od kohokoliv jeho i jiné názory, beru si z toho poučení, pokud nesouhlasím tak diskutuji, ale v žádném případě si neosobuji právo na jediný správný názor. S pozdravem
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
host - 152.111 (?), 31.1.2014 15:46
Dávám za pravdu " Policcinoů je vynikající. Měla jsem jen obavu, zda něco ze semínem bude - lezly na svět dlouho!...u jiných odrůd už jsem měla rostlinky na přepikýrování a u Policcina nic. Nakonec jsem se začala hrabat v zemině a objevila naklíčená semínka... hurá a už to jelo. A byla vynikající chuti. Zase si je dám. Ale až v půli února.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 191.158 (?), 12.4.2010 13:01
Já teda nevím, ale myslím si, že není důležité kde semínko leží ale kde roste a zraje. Předpokládám že i ty eFjedničky se množí téměř v laboratorních podmínkách a ne na poli. Mirek
|
|
|
|
|
|
|
host - 12.234 (?), 28.10.2011 22:07
Souhlasím na 100%! Vysazuji kolem 500 sazenic ročně do foliovníků
a Bejbino F1 ze Semy dává nejvyšší výnos, skvělou chuť a značnou odolnost.
Ještě dnes 28.10 jsme otrhali pár kg v nevytápěném foliovníku. Papriky,
okurky, lilek, vše už zašlo, Bejbino ještě dozrává.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|