No, pár rajčat jsem musel vyměnit a ostatní se docela sebrala /sázel jsem je před tou zimou/. Tak uvidíme. Okopal jsem je, malinko pohnojil Cereritem... Jen aby bylo trošku teplo - předpověď počasí nic moc, ale taková zima už nebude.
V sobotu jsem ochutnal koupená červená oválná rajčátka Torito. Byla chuťově vynikající a tak jsem z nich vybral semínka a ve středu je dal naklíčit do perlitu. Třeba to letos ještě stihnou.
Myslím, že jsem je zahlédla v nějakém akčním letáku. Vypadala tak dobře, že jsem si pomyslela, že to budou F1, proto jsem je ani, bohužel, nejela koupit.MH
Neznám úrodnější odrůdu než je žlutá tyčková odrůda Ildi. Chuťově dobrá, má tenkou šlupku a je vynikající na pečení a zobání. Co dokáže vyprodukovat jedna rostlina je až nezkutečné.
Však jsem ji na základě Vašich loňských fotografií, pane Mirku, nasela. Velikostí jsme na tom stejně, zato Pollicina už začínají zrát. Zklamala mě Vilma svojí kyselostí a praskáním. MH
Dobré ráno, balkonová Vilma i Venus jsou spíše pro "okrasu" a první potěšení z brzy zrajících plodů, mají i docela tuhou slupku. Jsem zvědav co mi letos uzraje jako první, Pollicino zatím přešlo do "lesku" ale ještě se nevybarvuje. Přeji hezký den.