To jste kanón, já teprve budu vysívat, tak po 20.3. Pěstuji je na poli a je problém je dlouho udržovat na okně. Poslední 2 roky byly skvělé, tak už jsem natěšený na novou sezonu. Zajímalo by mne, kdy sklízíte první kousky z tak rané sadby.
První roubované sazenice pro tento rok mám připraveny. Za 3 týdny, pokud počasí dovolí, půjdou do foliovníku. Letos jsem připraven lépe, už nechci propásnout nástup jara jako před rokem. Když máme to oteplování, je třeba ho využít!
To jste kanón, já teprve budu vysívat, tak po 20.3. Pěstuji je na poli a je problém je dlouho udržovat na okně. Poslední 2 roky byly skvělé, tak už jsem natěšený na novou sezonu. Zajímalo by mne, kdy sklízíte první kousky z tak rané sadby.
Podnož Sprinter je dobrá a na trhu nejdostupnější. Fíkolistou nedoporučuji, pro melouny nevhodná - nejen moje zkušenost. Dál je možný Centurion nebo Atlas od Sema. Na ty už je letos pozdě (Centurion už nemají, Atlas je, jenže, dodání chvíli trvá)
Dokážete porovnat Sprintera s podnoží Centurion a Atlas? V čem jsou lepší nebo jiné? Dají se někde sehnat v rozumném množství, tj. desítky kusů? Spíš asi na příští rok.Děkuji, Bohouš.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s podnoží Cobalt F1. A jestli roubujete i hybridní melouny F1, nebo ty se nemusí roubovat? Máte někdo zkušenosti jaký je meloun Caroll F1? Přemýšlím, že bych ho zkusila příští rok. Děkuji