Melounoviště 2009
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 115.245 (?), 8.6.2009 21:28
Ako sa to vrúbluje? Mohli by ste mi to vysvetliť? Nemám o tom predstavu. Ja viem vrúbľovať iba stromy. Ďakujem
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 40.188 (?), 9.6.2009 11:20
Děkuji za fotky, vypadají moooooc dobře! já co mám ty 2 také roubované, tak krásně rostou i v té zimě, ale ty druhé potvůrky rostou pomalu-už jsem oddělala sklenice, protože jsem si zase všimla, že když byla zima a zapršelo a potom ihned vylezlo silné slunce, tak se moc zapařují.Už je opět teplo, tak doufám, že bude klid.PROSÍÍÍÍÍM další fotky .Ještě jsem se chtěla zeptat za kolik jsou u Vás sazenice roubovaných melounů? tady JM 45-50,-za jednu.No uvidíme co z nich letos bude a nebude.Přeji krásné počasí a pěkný den!!!
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 115.245 (?), 10.6.2009 8:35
Ďakujem za návod na vrúblovanie, vytlačila som si ho a odložím na budúci rok. Môžu sa žlté aj červené melóny navrúblovať na rovnakú tekvicu?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 175.250 (?), 10.6.2009 17:05
Když je tu zmínka o odrůdách tak i já přidám. Letos tedy mám zatím nejvíc odrůd tak jsem zvědav co z toho bude.Jsou to: Lajko II F1, Crimson sweet, Arriba, Royal Majesty, Maribo, Electra, Blacktail Mountain, Moons a Stars, Carolina Cross, OSH Kirgizia s červenou dužninou. Super Galaxy, Janosik se žlutou dužninou. Orange Flesh Tendersweet, Sweet Siberian s oranžovou dužninou. Cream of Saskatchevan, White Wonder s bílou dužninou a Golden Midget s červenou dužninou a žlutou slupkou.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 53.209 (?), 11.6.2009 9:14
Sbírat odrůdy je opravdu pěkná věc, jen nám potom prosím napište, co z toho bylo.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|