co to je? některé papriky mají listy "žlutozelené" hnojila jsem cereritem a poté zálivkou hnojivem na papriky a tak si myslím, že to nebude nedostatek živin, může to být plíseň - některé listy jsou krásně tm. zelené jiné jsou "panašované" :-) nevim jak to vysvětlit a některé se trochu kroutí.Letos zatím nejsou mšice ani svilušky ve skleníku ale okurky už chytají plíseň a jedna "zvadla" i když jsme stříkali Previcurem... je to hrůza člověk musí pořád něčím stříkat to si opravdu můžeme koupit rovnou stříkanou zeleninu z obchodu. Jen holt máme aspoň co dělat:-)
co to je? některé papriky mají listy "žlutozelené" hnojila jsem cereritem a poté zálivkou hnojivem na papriky a tak si myslím, že to nebude nedostatek živin, může to být plíseň - některé listy jsou krásně tm. zelené jiné jsou "panašované" :-) nevim jak to vysvětlit a některé se trochu kroutí.Letos zatím nejsou mšice ani svilušky ve skleníku ale okurky už chytají plíseň a jedna "zvadla" i když jsme stříkali Previcurem... je to hrůza člověk musí pořád něčím stříkat to si opravdu můžeme koupit rovnou stříkanou zeleninu z obchodu. Jen holt máme aspoň co dělat:-)
Mám tu přípravek namíchaný, ale nevím, který to je, vím, že jsem to minulý rok používal na mšíce na paprikách, má světle modrou barvu, je to mospilan? A je to na mšice? Poznáte to podle světlemodré barvy? Děkuji moc
Skladovat rozmíchaný postřik je nesmysl. Udělejte si nový a nemusíte řešit zda bude učinkovat nebo dokonce poškodí papriky, a hlavně si ho udělejte jen tolik kolik budete potřebovat.
No, asi měl, ale mně funguje připravený roztok klidně i půl roku. Tazatel to může vyzkoušet, když budou druhý den mšice ještě živé, musí rozmíchat mospilan čerstvý.