Malé papriky
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 42.173 (?), 20.6.2013 0:55
Mám stejný problém, papriky jsou malinké, živoří a to jsem je dával před více jak měsícem. Nyní dokonce staršé listy začínají žloutnout.
Martin.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 107.109 (?), 20.6.2013 21:31
AMY ve skleníku je už zralá, kapie plody kolem 10 cm, ale paprikám venku asi před týdnem opadaly listy, ať byly pod tunelem nebo mimo. Myslela jsem, že jsem, že jsem je spálila hnojivem, ale už znovu obrůstají - takže kdoví, o se stalo...
|
|
 |
|
 |
 |
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 167.53 (?), 20.6.2013 21:59
nepamatuji, že bych vůbec někdy měl na záhonu v půlce června tak "nedomrlé" papriky jako mám letos...
doslova děs a bída, je mi jich skoro líto když se na ně dívám...
to rajčata dohání mohutným růstem každý den co zameškala, na ně je zase hezký pohled 
lilky ve skleníku už mají kolem 15cm a do týdne půjdou první na gril 
|
|
 |
|
 |
 |
|
Petra P. - Bronzový Zahrádkář (66) - 156.230 (?), 24.6.2013 9:25
Ano, ano, mám to stejné Loni jsme měli nádherné velké rostliny a letos nic. Zažloutlé listy můžou být chloróza, to byl náš případ. Pomůže tekuté železo. Koupila jsem v pátek k tomu hnojivo na rajče a papriku, přidala jsem ke kořenům rašelinu, pravidelně zalévám, a stále nic - rostliny mají na výšku tak 20 cm, plody jsou malinké, takové jednohubky, pomalu už dozrávají. Nevím, nevím, jestli ještě letos doženeme loňský rok, když už máme skoro červenec. Uklidňuju se tím, že holt každý den nemůže být posvícení. Jsme taky na jihu Moravy a stejně to nemáme o nic lepší než vy.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|