Odrůda salátu není podle vhodnosti či nevhodnosti na balkon, ale podle nároku na délku světelného dne. Když v tomto případě vynecháme odrůdy k rychlení, tak bude vhodná některá celoroční, např. Lento, běžně dostupný u Nohel. I bedýnka od ovoce se nechá z počátku překrýt netkanou textilií, a když má někdo chuť se takto bavit, tak v případě alespoň části dne osluněného balkonu dosáhne výsledku a radosti z něj.
Ne, myslím Ildi, místo Idyl jsem spíše pro Cherrolu. Co se týče paprik já bych doporučil Vlasta, Amy, Hamík, Beros, Samara, pokud máte rád pálivé tak nějaké feferonky. Nevolil bych odrůdy které mají málo velkých plodů a dlouho dozrávají.
Odrůda salátu není podle vhodnosti či nevhodnosti na balkon, ale podle nároku na délku světelného dne. Když v tomto případě vynecháme odrůdy k rychlení, tak bude vhodná některá celoroční, např. Lento, běžně dostupný u Nohel. I bedýnka od ovoce se nechá z počátku překrýt netkanou textilií, a když má někdo chuť se takto bavit, tak v případě alespoň části dne osluněného balkonu dosáhne výsledku a radosti z něj.
Na balkon mám již několikaletou zkušenost s odrůdou Vilma. Má velké množství malých a velice chutných plodů. Na podzim přenesu truhlíky do místnosti na parapet. Vloni jsem sklízel rajčata až do začátku prosince.