Tento rok som pestoval nasledujúce odrody, nepopisujem tak vyčerpávajúco jednotlivo pre ich množstvo, len heslovite pri niektorých:
Blonkopchen (ujdú, ale Ildi je lepšia)
Purple Cherry (výborná, obdobná Black Cherry-ale väčšia a výnosnejšia)
Snow White Cherry (super lahodná)
Violet Jasper (efektná, ale nie veľmi chutná-múčna)
Rose Quartz Multiflora (výborná, sladučká,veľmi plodná)
Green Grape (fenomenálna chuť, zaujímavý vzhľad)
Scabitha (zlato-škvrnitá, chutná,menej úrodná)
Red Star (slabá aj čo do chuti, ešte menej, čo sa týka úrodnosti, kazivá)
Bejbino F1(tradične nesklamalo, vyhovuje)
Pollicino F1 (rovnako)
Sweet Million F1 (po druhý raz pestujem, oproti charakteristike predajcov slabá úrodnosť, chuťovo výborné-už nebudem pestovať)
Rutgers (od Ferry Morse)-tradičný typ rajčiny, sklamala ma úrodnosť
Isis Candy (výborná, lahodná,úrodná)
Salisaw Cafe (darček od zásielkovej firmy-malé rastliny, slabá úrodnosť-inak veľmi chutná)
Pink Ice- (od Solana seeds-príjemné prekvapenie-chutná, úrodná,zaujímavý vzhľad)
Green Doctors (menšie rastliny, ako som čakal, aj úrodnosť by mohla byť lepšia-ale čo sa týka chuti-fenomenálna!!!)
Indigo Rose (atraktívna zjavom, výborná i v chuti)
Sungold F1 (tento rok malé rastliny, chuť potvrdzujúca jej status triumfátora :))
Torbay F1 (kríčková, slušná úrodnosť, trošku kazivá, chuť..štandard?)
Ildi (klasika -super úrodnosť, výborná chuť)
Black Cherry (lahodná, ako aj Purple Cherry -avšak tiež sklon ku kazeniu plodov)
Golden Konigin (kríčková, slabý vzrast, nízka úroda, inak zo žltých veľmi chutná, neskoro dozrieva)
Green Zebra (chutí mi veľmi, slabá úroda aj vzrast, neskorá)
Sweet Treats Pink Cherry F1-(sklamanie;malé, málo plodov)
BiColor Cherry (super po všetkých stránkach okrem praskavosti pri daždoch)
Čornyj Mavr (aka Black Moor)-veľmi chutná i úrodná-jedno z prekvapení roka)
Solnyško (žlté, pomerne chutné, nie vynikajúca úrodnosť...)
Japonskyj Trjufelj Rozovyj (málo plodov, chuť... štandard)
Suncherry Premium F1 (toto je váážna SUPERSTAR!!! sladulinké, veľká úrodnosť, skorá,vytrvalá!!!)
Tomatoberry Garden F1 (po druhý rok, tento poslabší-ale super)
Solanum Pimpinellifolium (divý druh, drobné plody-cca 1cm, veľmi bujne sa rozlieha, chuť veľmi dobrá, trošku problém oberať;plody majú sklony praskať pri trhaní-treba aj so stopkami)
Okrem týchto ešte červené aj žlté zo semienok kupovaných v Tescu, akoby tiež divý druh-kvapkovitý tvar, ešte menšie, ako 1cm na dĺžku sú široké, cca 6mm.