Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 5.149 (?) 1.4.2013 10:56
Je úplně jedno na kolik výhonů rajče vedete, pokud vyštipujete všechny zálistky tak je rostlina energeticky na tom stejně. Každý vyštípnutý zálistek je pro rostlinu šok (čím větší zálistek tím větší) a zejména zbytečná ztráta energie, kterou vypotřebovala na růst zálistku. Pokud Vám pěstování na více výhonů vyhovuje, tak proč ne? Uvedený příklad je bez jakéhokoliv vyštipování.
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KUKY - Diamantový Zahrádkář (4549) - 38.136 (?), 1.4.2013 15:57
No tak jsem už vysel rajčata pro venkovní výsadbu. Nevím, nevím jestli to není ještě brzo, zvláště letos. Podle yr.no má být 10. 4. 10°C. To taky není "žádnej hyc". Mám je doma a časem je přesázím do studeného pařeniště, tak v půli dubna, snad. Vyséval jsem Bejbino, Stupické polní, San Marzano 2 a Tornádo. Bejbino znám, je super. Stupické budu mít poprvé, San Marzano jsem taky měl a jde to, Tornádo je klasika.
|
|
|
|
|
|
|
bred_ik - Zlatý Zahrádkář (899) - 210.254 (?), 1.4.2013 16:14
Pikýroval jsem rajčata včera, snad se tepla začátkem května dočkáme.
Letošní sortiment je Sun Gold F1 a F2, Sun Cherry, Chocolate Cherry, Sweet Aperitif, Purple Cherry, Isis Candy, Sun Sugar F2, Bejbino F1, Tornádo F1 a dvě cherry z mého výběru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 176.1 (?), 1.4.2013 18:16
Zkoušel jste někdo někdy rajčátka "Patio"? Cherroly vyseté ve stejné době mají snad 30cm, patia jsou prckové, asi 10 cm, ikdyž vypadají docela k světu, žádnítencí vytáhlouni.
Melisa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|