|
Žloutnutí listů, 1.6.2013 Bohužel Baycor končí - Oznámení o ukončení prodeje přípravků na ochranu rostlin
|  | Jaro, 28.4.2013  Jaro je v plném proudu i u nás
|  |
|  | Lilie, 21.4.2013 Ahoj, je krásná a bude to asi botanická lilie tygří - lilium tigrinium splendens |  | Už stříháte růže?, 8.4.2013  Já je mám přihrnuté hromadou sněhu, počkám až pokvete zlatice, ještě dnes ráno slušně mrzlo... |  | Lilie, 3.4.2013  Hm, tak do týdne to asi nebude, tady na Moravě zase sněží |  | Jde takto rozmnožit růže?, 1.4.2013 Právě, že jsou výjimky a mám kamarádku, která má takto rozmnožené očkované růže a dobře jí rostou taky. Jeden keř má méně květů než 3 keře a třeba angličanky jsou dost drahé. To samé platí o Kordeskách či Tantaovkách... Přečtěte si tento článek.
|  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 1.4.2013 Letos to vyzkouším taky. Koupila jsem si Nastju slastěnu, Sladkuju děvočku, Big Red F1, z loňska mám Start, Tornádo a další jako Stupické, Šejk a nějaké žebrovité velké... |  | Jde takto rozmnožit růže?, 1.4.2013  Ahojte, taky jsem to zkoušela... u růžiček ze supermarketu to jde, ale nepřežívají naše zimy.
Je lepší zakoupit růže už naočkované a ty pak množit.
Loni v prosinci jsem vyzkoušela jiný způsob a to zakořeňování větviček ve vlhkých novinách a v... celý příspěvek > |  |
 |
|